Drogba Galatasaraylı taraftarlara seslendi

Drogba Galatasaraylı taraftarlara seslendi

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba, sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik bir mesaj yayımlayarak sezonun kalan bölümünde destek olmayı sürdürmelerini istedi.

GERÇEK G.SARAY TARAFTARINA TEŞEKKÜRLER

Fildişi Sahilli oyuncu, sosyal paylaşım sitesi Instagram”daki hesabında yer verdiği mesajında, özellikle son günlerde bir çok yanlış haber yapıldığını savunurken, “Bizi zor zamanlarımızda destekleyen gerçek Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. Kimse mükemmel değildir ve yenilgiden sonra yapacağımız şey çok çalışmak, derbi maç da dahil olmak üzere önümüzdeki karşılaşmalara konsantre olmak. Yenilgilerde biz de en az sizin kadar üzülüyoruz fakat güçlü kalabilmek için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var” değerlendirmesinde bulundu.

İKİ TAKIM TARAFTARLARINA OLAN SEVGİM AYNI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynadıkları maçtaki performansından dolayı yöneltilen eleştirilere de değinerek, “Beni Chelsea maçı için eleştirenler, ben de kaybettiğimiz için çok üzüldüm” ifadelerini kullanan Drogba, şu görüşlerine yer verdi:

“Galatasaray'ı son sekize taşımayı her şeyden çok istedim ama o gece Chelsea'nin bizden daha iyi olduğunu da kabul etmek gerekir. Benim Chelsea taraftarına olan sevgim ve saygım, Galatasaray taraftarına olan sevgim ve saygımla aynıdır. Taraftarla ilişki kurmak, oynadığım her kulüpte benim için önem taşımaktadır. Bazı insanların bunu anlamaması üzücü. Umarım yakın zamanda performans anlamında daha iyi olur ve bu zor zamanları aşarız.”

Drogba Galatasaraylı taraftarlara seslendi