Dursun Özbek, Harun Erdenay'ı topa tuttu

Dursun Özbek, Harun Erdenay'ı topa tuttu

Galatasaray'ın hükmen mağlup ilan edilmesinin ardından NTVSpor canlı yayınına katılan TBF Başkanı Harun Erdenay, ''Sicil-lisans bölümündeki çocuk vermemesi gereken bir lisans vermiş'' demişti.

Yapılan bu skandal açıklamanın ardından basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Erdenay'ı sert bir dille eleştirdi.

İşte Özbek'in açıklamaları:

SEN KİMSİN YA?

Harun Erdenay'ı görevini bırakmaya davet eden Özbek, "Bildiğiniz gibi geçen Cumartesi günü Fenerbahçe ile kadın basketbol maçında mücadele ettik, onları yendik. Muazzam alın teri. Sahada galip gelebilirsiniz ama yeterli mi? Orada başka bir güçler devreye giriyor. Galatasaray, Fenerbahçe'yi yenerse bu federasyonun kabul edebileceği bir şey değil. Nitekim öyle de oldu. Sen bu işi bırak! Bizim çocuk kim kardeşim? Federasyon sahada alınteri dökerek, Galatasaray'ın bileğinin hakkıyla kazandığı galibiyete bir şeyler yapması lazımdı. Galatasaray'ın hakkını kimse yiyemez, kimse gasp edemez. Federasyon başkanına sesleniyorum, "Sen bu işi bırak!" Galatasaray'ın gücünün bedelinin kudretini ödeyecek gücün var mı? Sen kimsin? Kullandığın ifadelerin nasıl bir arsızlık, nasıl bir aymazlık olduğunu fark et. Bırak o görevi. Galatasaray'ın gücünün bedelinin kudretini ödeyecek gücün var mı? Fenerbahçe'nin "emir eli" pozisyonunu terket. Basketbol sahalarda oynansın, masada değil. Masa başına taşımak istiyorsan biz orada da oynamasını biliriz. ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek, Harun Erdenay'ı topa tuttu İZLE

İşte Erdenay'a göre G.Saray'ın hükmen yenilme nedeni

Dursun Özbek, Harun Erdenay'ı topa tuttu