Ece Temelkuran'dan Nagehan Alçı'ya sert eleştiri - izle

Ece Temelkuran'dan Nagehan Alçı'ya sert eleştiri

ENSONHABER.com/ÖZEL Son günlerde medyada adı en fazla konuşulan isimlerden biri Nagehan Alçı. Odatv operasyonları sonrası canlı yayın programlarında sıkça ekranlara gelen Nagehan Alçı'ya Habertürk Gazetesi yazarı Ece Temelkuran'dan sert tepki geldi.

TEMELKURAN ÇOK KIZDI

Akşam Gazetesi yazarı Nagehan Alçı'nın Soner Yalçın, Nedim Şener ve Ahmet Şık tutuklamaları ardından Baykal'a şantaj iddialarıyla ilgili açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Nagehan Alçı'ya en sert tepkiyi Ece Temelkuran gösterdi.

ÖZAL'IN ÇOCUKLARI BİRİBİRİNİ AĞIRLIYOR

Habertürk TV canlı yayınında konuşan Temelkuran, ‘Bilmiyorum ama o kadar söz ettikten sonra çıkıp bir magazin programında ‘Eşiniz bir kadına bakarsa ne yaparsınız' sorularını cevaplıyor. Ne kadar ironik Özal'ın seçim şarkısıydı arım balım peteğim. Şimdi Özal'ın çocukları birbirini ağırlıyor.' dedi.

MEDYA GÜZEL VE AĞZI LAF YAPANLARI KULLANIR

Nagehan Alçı'nın fikir sahibi olmadan konuştuğunu ve yaşı ve güzelliği itibariyle sürekli canlı yayına çıkartıldığını iddia eden Temelkuran, ‘Ben de 20'li yaşlarımda koca koca insanlarla tartışma programlarına katıldım. O çember gün gelir sizi savurur' şeklinde konuştu.

İşte Ece Temelkuran'ın sert Nagehan alçı eleştirisi - TIKLA İZLE

Rasim ve Nagehan Alçı'nın Deniz Baykal yorumu - TIKLA İZLE