Ece Vahapoğlu ve babası Seda Sayan'a çıktı

ECE VAHAPOĞLU

ENSONHABER.com/ DETAY HABER Ünlü sunucu Ece Vahapoğlu'nun babası kalp krizi geçirdi. Tek başına ve arabadayken kriz geçiren Mehmet Vahapoğlu'nun kalbi iki kez durdu. 20 kez elektroşok yapılan ve ciddi bir hayati tehlike atlatan Vahapoğlu'nun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

"DİĞER TARAFA GİTTİM"

Yoğun bakımdan çıkan Mehmet Vahapoğlu, hasta yatağından Seda Sayan Show'a ilginç açıklamalarda bulundu. Yeniden doğduğunu söyleyen Vahapoğlu, 'diğer tarafa gidip geldiğini' iddia etti:

"TANRIM ÇOK İŞİM VAR BİR ŞANS DAHA VER!"

"Yattığım yerden sol tarafımın karşısında yeşil ağırlıklı siyah bir ışık huzmesi dağılıyor.. Yapacak çok işim var lütfen tanrım dedim! Bana bir şans daha ver dedim, alma canımı dedim.

"BENİ MORGA HAVALE ETTİKLERİNİ DUYDUM"

Sol omzumun yanımda da beyaz elbiseli melek duruyordu yüzünü göremiyorum ama yanımda hissediyorum. Beni morga havale ettiklerini duyuyordum"

Ece ve Mehmet Vapoğlu'nun açıklamaları

Ece Vahapoğlu da Seda Sayan'ın stüdyo konuğu oldu. Babasının yaşadığı zor günleri anlattı. Programın ilerleyen dakikalarında ise 'meditasyon' konusu konuşuldu.

"MEDİTASYON YAPANLAR BUDA'YA TAPIYOR"

Dr. Arif Arslan, meditasyon yapmanın Müslümanlıkta bir yeri olmadığını, meditasyon yapan insanların Buda'ya taptığını söyledi.

"NAMAZ DA KILIYORUM MEDİTASYON DA YAPIYORUM"

Ece Vahapoğlu ise meditasyonun geniş bir kavram olduğuna dikkat çekti. Zihni boşaltmak için, dinlenmek gibi bir durum olduğunu anlattı. "Elhamdülillah Müslümanım, namaz da kılıyorum meditasyon da yapıyorum bunda hiç yanlış bir şey yok" dedi.

"TÖVBE ET ECE"

Arslan, Ece Vahapoğlu'nun bu çıkışına "Tövbe et" diyerek karşılık verdi.