Emlak Konut Hoşdere 5. Etap ihalesi yapıldı

e

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu geçtiğimiz gün yapıldı.

EN YÜKSEK TEKLİF 50 MİLYON LİRA

Toplam 42 bin 19 metrekare arsa alanına ve 103 bin 661 metrekare inşaat alanına sahip olan arsaya en yüksek teklifi Dağ Mimarlık ve Mühendislik Yapı sundu.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik Yapı, Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 50 milyon lira, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 250 milyon liralık teklif verildi.

DEV PROJEYE KOMŞU OLACAK

Arsaya komşu olan Tual Bahçekent ve Bahçekent Flora projeleri de Dağ Mühendislik'e ait. İhaleye en yüksek ikinci teklif Hasanoğlu Mühendislik İnşaat tarafından 39 milyon 100 bin lira olarak yapıldı.

En yüksek üçüncü teklif ise 20 milyon lira olarak iki firmadan geldi. İzka İnşaat-Sıtar İnşaat ile Ak Yapı İnşaat Emlak Konut'a 20 milyon liralık teklif yaptı. Cihan İnşaat'ın 10 milyon lira teklif verdiği ihaleye Be-Ma İnşaat-Osmanbey Emlak İnşaat ise 7 milyon 500 bin lira teklif sundu. İhalenin ikinci oturum tarihi ise henüz belirtilmedi.