Emlak Konut Kayabaşı 2. Etap ihalesinde 2. oturum tarihi

“İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları ile Ataşehir İlçesinde; Okul, Spor Salonu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Yapım ve Tadilat İşleri” yapım işi ihalesinin 2. oturum tarihi açıklandı. Buna göre ihalenin ‘mali teklif alma' bölümünü içeren 2. oturum tarihi 12 Ocak 2016 Salı saat 14.30 olarak belirlendi.

Emlak Konut Kayabaşı 2. Etap ihalesinde 2. oturum tarihi

271 KONUTLUK PROJE

Başakşehir Kayabaşı 2. Etap konutları kapsamında inşa edilecek olan toplam 271 konutluk projenin arsa alanı 44 bin 365 metrekare, inşaat alanı ise 71 bin 817 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Konut alanı 24 bin 272 metrekare, okul ve spor salonu alanı 13 bin 991 metrekare, Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası alanı 6 bin 101 metrekare olan yapım işi ihalesi iki ayrı oturum halinde gerçekleştirilecek.

28 FİRMA TEKLİF VERDİ

İhalenin ilk oturumu olan ön yeterlik değerlendirmesine toplam 28 firma katılım göstermişti. İhaleye teklif veren firmalar Gökyol, Mek Tek Yapı, Durmaz İnşaat, Siyah Kalem, Kur İnşaat, Yılmaz İnşaat, Leda Yapı, Başyapı, İntaya, Ahes, Altındağ İnşaat, Egemen İnşaat, Mehmet İnşaat, May İnşaat, Oraka İnşaat, Kalyon İnşaat, Ali Acar İnşaat, Güryapı, Mehmet Ali Ünal İnşaat, Makro İnşaat, Çakır İnşaat, DBH Global İnşaat, Özülke, Kumuşoğlu, Can inşaat, Centyapı, Seç Yapı ve Pekintaş olarak açıklandı.