Emlak sektörünün kalbi CNR Emlak 2016'da atıyor

Türkiye'nin ilk ve en büyük gayrimenkul fuarı CNR Emlak 2016, kapılarını dördüncü kez yerli ve yabancı misafilerine açtı.

Emlak sektörünün kalbi CNR Emlak 2016'da atıyor

Emlak sektörünün kalbi CNR Emlak 2016'da atıyor VİDEO

FUAR 20 KASIM'A KADAR SÜRECEK

CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşen fuar, 20 Kasım'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuar kapsamında ilk kez düzenlenen CNR İstanbul Emlak Zirvesi'ne katılan İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım önemli açıklamalarda bulundu.

Emlak sektörünün kalbi CNR Emlak 2016'da atıyor

"SATIŞ RAKAMLARIMIZI YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ"

Durbakayım, "CNR, büyük projeleri tanıtmak için Türkiye'de fuar organizasyonu yaptı. Bir konut fuarında, bir konut projesi nasıl yer almalıdır, burada gördük. İlk düzenlenen fuarda burada iğne atsanız yere düşmeyecek bir katılım vardı. Türkiye çok büyüdü, çok fazla proje yapıldı. Bunları burada belli stantlarda tüketiciye, yabancıya sunuyoruz. Bizim burada imkanlarımız hiçbir zaman yabancının fuarlarından aşağı değil. İmkanlarımız geniş, ürünümüz iyi. Yeter ki bizim satış politikalarımız yabancının beklentilerini yerine getiriyor olsun. Bizlerin bir inşaata başladığı ilk noktadan, kazmayı vurana kadar geçen sürede bir sürü şartlar değişiyor. Kriterlerimizi yabancılara uydurmalıyız. Önümüzdeki günlerde inşallah Bakanlığımız bununla ilgili tedbirleri alacaktır. Yabancı da Türkiye'ye yatırım yapmaya istekli, satış rakamlarımızı çok yukarılara taşıyacağız" diye konuştu.