Ensar Vakfı kurban bağışı bekliyor

İstanbul'daki imam hatip liselerinde eğitim gören 30 bin öğrenciye ve vakıf merkezindeki üniversite öğrencilerine her gün 3 çeşit yemek hizmeti veren Ensar Vakfı, kurban bağışı kabulüne başladı.

Ensar Vakfı kurban bağışı bekliyor

Kurban bağışı bedelini 770 Türk Lirası olarak belirleyen Ensar Vakfı'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Vakfımız, İstanbul'daki imam hatip liselerinde eğitim gören 30.000 öğrenciye ve vakıf merkezimizde üniversite öğrencilerine her gün 3 çeşit yemek hizmeti vermektedir. Bağışlamış olduğunuz kurban hisseleri yıl boyunca bu yemeklerde kullanılmaktadır.

Kurban bağışlarınızı bekler, bu vesile ile mübarek kurban bayramınızı tebrik ederiz.

ENSAR VAKFI'NA NEDEN BAĞIŞ YAPMALISINIZ

Vakıflarda gönüllülük esastır. Vakıflar, gönüllülüğün kurumsallaşmış halidir. Vakıflar bağış yolu ile hizmetlerini halka ulaştırırlar. Gönüllü olarak verilen bağışlar ile hem çalışanların ücreti ödenirken hem de yardıma muhtaç olan insanlara yardım ulaştırılır.

Ensar Vakfı, eğitim faaliyetlerine öncelik vermiş bir sivil toplum kuruluşudur. Bu bağlamda gönüllülerimizden gelen bağışlar ile farklı bölümlerde okuyan öğrencilere burs hizmeti vermekteyiz. Ayrıca yine gönüllülerimizden gelen kurban bağışları ile farklı okullarımızda okuyan lise öğrencilerimize ve vakıf merkezimizde üniversite öğrencilerine her gün ücretsiz olarak yemek hizmeti verilmektedir.

Yapılan hizmetlerin devamı ve kalıcılığı sizlerden gelen bağışlara bağlıdır. Hem nitelikli insanın yetişmesi hem de çalışmalarımızın devam etmesi için kurban bağışlarınızı bekliyoruz."

Bağışlar; Vakıfbank Beyazıt Şubesi 00158007285198346 hesap numarası veya TR960001500158007285198346 nolu IBAN ile yatırılabildiği gibi Ensar Vakfı'nın sitesinden online olarak da yapılabiliyor.