Erbakan Malkoç'tan Podolski'ye
ensonhaber.com

Tasarladığı araçlarla dünyanın yakından takip ettiği isimlerin başında gelen Erbakan Malkoç, bu kez Galatasaray’ın yeni yıldız futbolcusu Lukas Podolski’yi vip’ledi!

Uzun zamandır İstanbul sokaklarında motoruyla boy gösteren ve sakatlık riski nedeniyle Galatasaray yönetimi tarafından uyarı alan yıldız futbolcu, soluğu Erbakan Malkoç’ta aldı.

Erbakan Malkoç, Mercedes V Class Vip aracı, lükse düşkünlüğüyle tanınan “Panzer” lakaplı Alman futbolcunun hayallerinin ötesine taşıdı. Aracın 2 katı değerinde tasarım yapan Malkoç, Podolski’nin tüm rahatlığı için ev konforunu vip’e taşıdı.

Erbakan Malkoç'tan Podolski'ye

3 AY BOYUNCA ÜZERİNDE HASSASİYETLE ÇALIŞTIM

Tam 3 ay boyunca aracın üzerinde hassasiyetle çalışan Erbakan Malkoç, “Podolski, ilk DizaynVip’e geldiği zaman isteklerini dinledim ve onu kendisini bana emanet etmesini istedim. O da, “Bu işin uzmanı sizsiniz. Bana araçta ev konforunu yaşatacak bir lüks sunun’ deyince, Podolski için bu özel aracı dizayn ettim” dedi.

Erbakan Malkoç'tan Podolski'ye

ARAÇTA YOK YOK

Malkoç’un Podolski için dizayn ettiği araçta ilk göze çarpanlar arasında hareket hafızalı, ısıtmalı-soğutmalı, masaj özellikli ve kafalıklarında Lukas Podolski’nin ismi yazan koltuklar, HD televizyon, Playstation 4, buzdolabı ve çay-kahve makinesi bulunuyor.

Erbakan Malkoç'tan Podolski'ye

PODOLSKİ TELEFONUNDAN ARACINA HÜKMEDECEK

Paspasların dahi tay tüyü olduğu vip aracın, dış body kitleri ise sadece Podolski'ye özel olarak dizayn edildi. Malkoç, Podolski’nin İstanbul’un her bir noktasından aracına rahatlıkla ulaşabilmesi için akıllı telefondan ve tabletten direkt komuta edebilme özelliğini de vip araca entegre etti.

www.dizaynvip.com