Erdoğan: CHP 'yalan destekleme fonu' oluşturdu
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  AK Parti Trabzon adaylarını tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"YALAN DESTEKLEME FONU OLUŞTURANLARIN YEGANE SERMAYESİ"

Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin ve bu yolda birlikte ilerledikleri destekçilerini sert bir dille uyararak, "Türkiye'nin hiçbir siyasi partisinin FETÖ'cülerin, terör örgütlerinin oyuncağı haline gelmesini istemiyoruz. İnşallah o günleri de göreceğiz. 31 Mart seçimleri öncesinde yalan destekleme fonu oluşturan CHP ve birlikte yol yürüdüğü kesimlerin, yegane sermayesi iftira, manipülasyon, hakaret, gerilim ve kutuplaştırma olacağı anlaşılıyor." diye konuştu.

Erdoğan: CHP 'yalan destekleme fonu' oluşturdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"AK PARTİ SÖZÜNÜN ERİ BİR PARTİDİR"

"AK Parti'nin alameti farikası nedir diye sorulsa, akla ilk gelecek cevap: Söz verdi mi sözünde durması. AK Parti bu. Bu parti sözünün eri bir partidir. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran özellik; milletinin menfaatini önde tutar. Bu parti milletini vatanını önde tutanların partisidir. Türkiye sevdalılarının partisidir. İlim, irfan, hikmet ve en önemlisi aşkla yoğurulan bir parti AK Parti.

Erdoğan: CHP 'yalan destekleme fonu' oluşturdu VİDEO

AK PARTİ 17 YILA DAMGA VURDU

AK Parti Türk siyasetinin son 17 yılına damga vurmuş, siyasete itibar kazandırmış bir partidir. 3-5 oy almak için hiçbir zaman popülizm bataklığına saplanmadık. Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir vaadi seçim meydanlarında dillendirmedik.

Erdoğan: CHP 'yalan destekleme fonu' oluşturdu

KAREDENİZLİLER DEMOKRASİ DÜŞMANLARINA KORKU VERECEK

31 Mart seçimlerinde inşallah Trabzon'un kendine, asaletine yakışacağını yapacağına inanıyorum. Bütün Karadenizliler, demokrasi düşmanlarına korku verecek bir oy oranı ile tercihlerini AK Parti'nin gönül belediyeciliğinden yana kullanacaklarına inanıyorum. Sizlerden bu heyecanı 31 Mart gecesi sandıklar açılana kadar devam ettirmenizi bekliyorum. Trabzon'da elele, gönül gönüle verecek, her zamankinden daha çok koşturarak ve inşallah bir kez daha AK Parti'nin zaferini şehrimizin tepesinde dalgalandıracağınıza inanıyorum.

ADAYLARIMIZIN HER BİRİNİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Teşkilatımızın tüm mensuplarına, 17 yıldır gece gündüz demeden AK Parti için, Türkiye ve Türk Milleti'nin istikbali için mücadele eden bütün dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ahirete intikal etmiş kardeşlerimi bir kez daha rahmetle yad ediyorum. Aday tanıtım toplantımızın partimiz için, Trabzon'la birlikte ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Trabzon Belediye Başkan adayımızla biraz sonra birlikte olacağımız ilçe adaylarımız her birini gönülden kutluyorum.

RABBİM ŞU GÜZEL MANZARAYI 31 MART'TA YAŞAMAYI NASİP ETSİN

Trabzon 31 Mart seçimlerinde rekor bir oyla sandıkları patlatıyor muyuz? Trabzon, Trabzon'a yakışan hizmet için bir kez daha AK Parti diyor muyuz? Trabzon AK Parti'yi 31 Mart'ta yine zirveye çıkartıyor muyuz? Maşallah, barekallah... Trabzon'un uşaklarına da bu yakışır. Rabbim şu güzel manzarayı bize 31 Mart akşamında yaşamayı bize nasip etsin diyorum.

Erdoğan: CHP 'yalan destekleme fonu' oluşturdu

ÇETELERLE İŞ BİRLİĞİ YAPANLARIN KİM OLDUĞUNU BİLİYOSUNUZ DEĞİL Mİ?

İlkelerimizden, değerlerimizden bizi biz yapan hasletlerden taviz vermeden siyaset yolculuğumuza devam ettik. Birileri gibi seçimlerde birkaç fazla oy alabilmek için polislerimizin, çocuklarımızın hayatına kastedenlerle iş birliğine gitmedik. Şu anda bu çetelerle kim iş birliği halinde biliyorsunuz değil mi? Onlara sandıklarda önemli ders vermek durumundayız. CHP ve benzerleri gibi Cumhuriyet adına cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik adına millete zulmedenlerden asla olmadık.

30 KATRİLYONLUK YATIRIMLARIMIZLA TRABZON'A ÇAĞ ATLATTIK ÇAĞ

30 katrilyon Trabzon'a yatırım yaptık. Laftan başka ne yapmışlar? Biz laf siyaseti değil, icraat siyaseti yaptık. Bizde hizmet siyaseti önceliklidir, Eğitim, sağlık, turizm, ulaşım, ticaret, tarım, sanayiye kadar Trabzon'un hangi ihtiyacı varsa onu gidermenin çabasını güttük. Bugün ikinci üniversitesi, yol, tünel, baraj, derslik, hastaneleri, spor salonları, gençlik merkezleriyle, 41 bin kapasiteli modern stadıyla Trabzon'a çağ atlattık çağ...

Erdoğan: CHP 'yalan destekleme fonu' oluşturdu

VAKTİMİZİ CHP'NİN YALANLARINA HARCAMAK İSTEMİYORUZ

Avukatlarımıza 'yeter ki siz bunu tazminata mahkum edin' diyoruz. Yaşadıkları onca hezimete rağmen, yalan siyaset yapıyorlar. Hakaret etmek yerine proje üretseler bundan herkes karlı çıkacak.

ADAYLAR AÇIKLANDI

İşte Erdoğan'ın açıkladığı adaylar;

Akçaabat - Osman Nuri Ekim

Araklı - Recep Çebi

Arsin - Muhammet Sait Gürsoy

Beşikdüzü - Harun Demirci

Düzköy - Yılmaz Ankara

Hayrat - Salih Öztel

Çaykara - Hanefi Tok

Dernekpazarı - Mehmet Aşık

Köprübaşı - Ali Aydın

Maçka - Koray Koçan

Of - Salim Salih Sarialioğlu

Ortahisar - Ahmet Metin Genç

Sürmene - Rahmi Üstün

Tonya - Osman Beşel

Vakfıkbekir - Muhammet Balta

Yomra - İbrahim Sarıoğlu

Çarşıbaş ı- Mümin Nuhoğlu (MHP)

Şalpazarı - Refik Kurukız (MHP)

Günün önemli gelişmeleri VİDEO