Erdoğan: Tek ceketle çıktı yola şimdi ceketsiz kaldı İZLE

Başbakan Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmasında, Cemaat'e yüklendi. Telefon dinlemelerinin belge olarak sunulmasına tepki gösteren Başbakan Erdoğan'ın kürsüye vurması dikkat çekti;

Erdoğan: Tek ceketle çıktı yola şimdi ceketsiz kaldı İZLE

"NE BELGESİ, İŞTE BELGE"

"Şu dönem içerisinde yargının içinde olanlar ortada, Adana olayı ortada. Hala utanmadan sıkılmadan yazdıkları ortada. Neyi yazıyorsun, neyi çiziyorsun. Sen bu ülkenin Başbakanını dinleyeceksin, Dışişleri Bakanını dinleyeceksin, bakanları dinleyeceksin ve bunu da kalkacaksınız kendiniz dinleteceksiniz. Utanmadan sıkılmadan belge diyeceksiniz. Ne belgesi, işte belge. Kalkıp da bu ülkenin Başbakanı nasıl dinlenir diyemiyorlar."

"KASETLERİMİZ VARDI HANİ NEREDE"

"Bunların elinde şantaj kasetleri var. Bu devletin en tepesinden en aşağısına kadar. Cumhurbaşkanının da şantaj kaseti vardı. Benimle ilgili de Genelkurmay Başkanının da. Benimle ilgili varsa açıklayın diyorum açıklamazsanız namertsiniz. Şahsımla alakalı aradıklarını bulamadılar. Bunlarda o şeref yok."

Erdoğan: Tek ceketle çıktı yola şimdi ceketsiz kaldı İZLE

"ŞİMDİ CEKETSİZ KALDI"

Erdoğan, Fethullah Gülen'in röportajlarında bahsettiği "Tek ceketim var" ifadesini baz alarak, "Tek ceketle geldi, tek ceketle yola çıktı şimdi ceketsiz kaldı. Tazminat davası açıyor şimdi.. Oradan para toplayacak herhalde... " dedi;

Erdoğan: Tek ceketle çıktı yola şimdi ceketsiz kaldı İZLE

"SİZİN DİN ANLAYIŞINIZ BU MU?"

"İnsanların mahremine girdiniz.. Sizin adaletiniz, sizin din anlayışınız bu mu ? Nasıl girersiniz insanların mahremine? İstikametini kaybetmiş olan bu takım elinden geldiğince artık son çırpınışlarını yapıyor. Gereği neyse mutlaka yapacağız..

"DÜŞMAN BİLE BU ŞEREFSİZLİĞİ YAPMAZ"

Siz milletin vekilisiniz. Bunların elinde şantaj kasetleri var. Bu devletin en tepesinden en aşağısına kaset. Cumhurbaşkanının da şantaj kaseti vardı. Benimle ilgili de Genelkurmay Başkanın da. Benimle ilgili varsa açıklayın diyorum açıklamazsanız namertsiniz. Şahsımla alakalı aradıklarını bulamadılar. Bunlar da o şeref yok. Düşman bile bu şerefsizliği yapmaz. Bunlar bunu yaptılar. Bizim bu noktada aldığımız terbiye başkadır.