Erdoğan'dan Gülen'e ikinci cevap

Erdoğan'dan Gülen'e ikinci cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki günün en çok konuşulan haberi olan "Gülen'in beddua videosu" ile ilgili Giresun'da yaptığı açıklamanın ardından Trabzon'da da bir açıklama yaptı.

1 GÜNDE 2 CEVAP

Giresun'da "O bedduaları sizin dualarınızla sandığa gömeceğiz" diyen Erdoğan, Trabzon'daki ikinci açıklamasında ise "O beddualar gider sahibini bulur" dedi.

İşte Erdoğan'ın Gülen'e verdiği beddua cevabı;

Sizden bir isteğim var hanım kardeşlerim. Kapı kapı dolaşacağız. Bildiklerimizi bilmeyenlere anlatacağız. Elele vereceğiz. Hiç endişeniz olmasın, dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Bütün bu kirli oyunları, bu kirli tuzakları, Trabzon! Hep birlikte bozmaya var mıyız? Söz sizin, karar sizin. Fazla zaman yok. 95 gün sonra sandıklarda en güzel cevabı vereceksiniz. Devlet içinde paralel yapılanmaya çalışanlar türedi. Biz Müslümana lanetle emrolunmuş bir topluluk değiliz. Beddua tezgahı, bumerang gibidir. Döner sahibini bulur.

OPERASYON HAZIRLIĞI ABD'DE YAPILDI

"Halk Bankası'nı yıkmaya çalışıyorlar. Bu operasyonun içinde maalesef yargı da var, yürütme de var. Biz buna evet diyebilir miyiz? Bireysel cezalar varsa bunu yaparsınız ama Halk Bankamızı yıkmak için böyle bir yola başvurmak kimsenin haddine değildir. Bunların bu milleti sevdiklerine inanmıyorum. Çünkü Nisan 2013'te Amerika'da Halk Bank'a yönelik operasyonun projeleri hazırlandı. Hatta bunu Kongre'ye getirmek istediler. Halk Bankası'nın uluslararası piyasalardaki çalışmalarına ket vurmak istediler. Bunu engelleyince bundan rahatsız oldular. Bu oyuna gelmedik, gelmiyoruz ve Halk Bankamızı da yedirmeyeceğiz, kusura bakmasınlar."

Erdoğan'dan Gülen'e ikinci cevap