Erkan Can ilk defa kötü adam rolünde İZLE

Erkan Can ilk defa kötü adam rolünde İZLE

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Nebahat Çehre'nin oynadığı Kara Para Aşk'ın kötü adamı Tayyar soğukkanlılığı ve sınır tanımayan acımasızlığıyla seyircinin ilgisini çekti. Usta oyuncu Erkan Can'ın canlandırdığı Tayyar, ekranların şimdiye kadar gördüğü en kötü adam olma yolunda hızla ilerliyor.

Erkan Can ilk defa kötü adam rolünde İZLE

Kara Para Aşk'ta gerçek ve karanlık dünyasının perdelerini iyice aralayan Tayyar'ın "Kimseye Etmem Şikayet" şarkısı eşliğinde bir cesedi parçalarına ayırdığı sahnede sergilediği soğukkanlı tavrı, karakterin acımasızlığıyla ilgili ipuçları verdi. Çiçeklerine ve akvaryumuna hastalık derecesinde düşkün, başarılı iş adamı görüntüsünün ardında karanlık bir dünya yatan Tayyar'ın ilerleyen bölümlerde neler yapacağı şimdiden büyük merak konusu.

'DAHA ÖNCE BÖYLE İZLEMEDİLER'

Usta oyuncu Erkan Can ise ekranlarda ilk defa bir kötü adam canlandırdığını belirterek bu rolün kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi; "Seyirci beni daha önce böyle bir rolde izlemedi. Tayyar rolüne hala çalışıyorum. Senaryo geldikçe Tayyar karakteri daha da derinleşiyor. Pek çok sırra sahip, kurgusu ince ince işlenen bir senaryonun önemli bir parçası olan Tayyar'ın neler yapacağını hep birlikte göreceğiz".