Erkan Zengin Jimmy Durmaz ve İbrahimoviç'ten selfie

Erkan Zengin Jimmy Durmaz ve İbrahimoviç'den selfie

Dünya Kupası Elemeleri Playoff turunda Portekiz'e elenen İsveç dün akşam Belçika ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Ibrahimovic sırt ağrıları nedeniyle forma giymezken Eskişehirspor forması giyen Erkan Zengin ve Gençlerbirliği forması giyen Jimmy Durmaz sahaya ilk 11'de çıktılar. Maçın ardından Erkan Zengin instagram hesabından Jimmy Durmaz ve Zlatan ile birlikte çektiği selfie fotoğrafı paylaştı.

Erkan Zengin Jimmy Durmaz ve İbrahimoviç'ten selfie

Maç 2-0 Belçika'nın üstünlüğü ile sona ererken Ibrahimovic maçtan sonra kendi özel telefon uygulaması (Zlatan Unplugged) aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

"ERKAN VE JİMMY EN İYİLERDENDİ"

Gün içinde artan sırt ağrıları nedeniyle maçta forma giyemediğini söyleyen Ibra, “Oynamak için son ana kadar bekledim fakat ağrılarım geçmeyince oynamamaya karar verdim. Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz maçın en iyileriydi” ifadelerini kullandı.

Erkan Zengin ise maç sonunda Fotbollskanalen.se'nin sorularını yanıtladı. İlk yarıda iyi bir performans sergilediğini söyleyen Erkan, “Ama Kallström'ün hatası sonrası 1-0 geriye düştük ve sonrasında da toparlayamadık. Umarım 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde de forma giyerim. Orada daha iyi işler yapabileceğimi düşünüyorum. Beni çoğu kimse tanımıyor çünkü Süper Lig'i izlemiyorlar” dedi.