Erkan Zengin transferi akıllara Mehmet Topuz'u getirdi

Erkan Zengin transferi akıllara Mehmet Topuz'u getirdi

Trabzonspor'un yeni transferi Erkan Zengin'in bordo mavili kulüple anlaşmadan önce yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

Daha önce Telegol programına katılan ve açıklamalarda bulunan Erkan Zengin, Fenerbahçe'de forma giymek istediğini dile getirmiş ve bunu yetkililere belirttiğini söylemişti.

SADECE F.BAHÇE'YE GİDERİM

Eskişehirspor'dan ayrılmayı tamamen kafasına koyduğunu belirten Zengin, "Fenerbahçe'den başka bir yere gitmeyeceğim çünkü ben buraya geldim" ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal, İsveç'e giderek yıldız futbolcu ile görüştü.

Gerçekleştirilen görüşmenin ardından Erkan'ı ikna eden Hacıosmanoğlu, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye önemli bir transfer çalımı atmış oldu.

Erkan Zengin transferi akıllara Mehmet Topuz'u getirdi

YILDIRIM DA TOPUZ'U BÖYLE KAPMIŞTI...

Erkan Zengin transferinde Trabzonspor'un gerisinde kalan Fenerbahçe, 2009 yılında benzer bir çekişmeyi Beşiktaş ile yaşamıştı. O dönem başkanlığını şimdiki TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in yaptığı siyah beyazlı ekip, Kayserispor'da forma giyen Mehmet Topuz ile anlaşma sağlamış ve başarılı oyuncu Beşiktaş forması giyerek poz vermişti. Ancak daha sonra Kayseri'ye giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz'un sarı lacivertli takıma transfer olmasını sağlayarak Beşiktaş'ın hayallerini suya düşürmüştü.

KEMAL SUNAL BENZETMESİ

Erkan Zengin'in Trabzonspor'a transfer olmasının ardından sosyal medya üzerinden yorumda bulunan futbolseverler, Kemal Sunal'ın ''İnek Şaban'' filminde söylediği ''damalarımı kesseniz kanım sarı-lacivert akar'' , ''damarlarımı kesseniz kanım sarı-kırmızı akar'' sözlerini hatırlatarak Mehmet Topuz ile Erkan Zengin'e gönderme yaptılar.

Kemal Sunal'ın efsane transfer repliği - İZLE