Ersun Yanal Fenerbahçe tesislerini denetledi

Ersun Yanal Fenerbahçe tesislerinİ denetledi

AMK'nın haberine göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve idari menajer Hasan Çetinkaya'yla buluşan Ersun Yanal, önce sezon planlaması yaptı, ardından da Can Bartu Tesisleri'ne giderek sezon öncesi yapılması gerekenleri personele anlattı.

ERSUN YANAL, YILDIRIM VE YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Yönetimin, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasının ardından görüştüğü ilk teknik direktör olan Ersun Yanal, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle tekrar bir araya geldi. İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın da hazır bulunduğu toplantıda Yanal, yeni sezon planlaması ve transfer çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

YANAL SAMANDIRA'YI DENETLEDİ

Sarı-lacivertli takımın yeni sezon hazırlık kamp programını da tamamladığı öğrenilen Ersun Yanal'ın bugün resmi olarak açıklanması bekleniyor. Öyle ki Ersun Hoca resmi olarak açıklanmasa da çoktan kolları sıvadı. Yanal, Samandıra'ya giderek Can Bartu Tesisleri'nde incelemelerde bulundu ve tesis personeliyle de tanıştı. Ersun Yanal, ayrıca yeni sezon hazırlıkları öncesi tesislerde yapılmasını istediği hazırlıkları da anlattı.