Evinizi yaza hazırlayın

Doğanın uyandığı, güneşin daha parlak ve canlı olduğu bahar ayları içimizi ısıtmaya başladı. Kışın kasvetli ve soğuk günlerini ardımızda bırakarak, bahar ve yaz aylarının enerjik ruhunu evinize yansıtmanın zamanı geldi. Hem size hem evinize iyi gelecek birkaç küçük değişiklik tazelenmenize yardımcı olacak.

Evinizi yaza hazırlayın

BİTKİLERİ YENİLEYİN

İşe bahçe, teras ya da balkonunuzda yapmanız gereken bakım işlerini planlayarak başlayabilirsiniz. Saksılardaki bitkileri yenileyebilir, minder ve masa örtüsünün kılıflarını bahar ışığını yansıtan sıcak renklerle değiştirebilirsiniz. Baharın heyecanına uygun cıvıl cıvıl renklerde aksesuarlar kullanarak hızlı bir değişim sağlayabilirsiniz.

HALILARDAN KURTULUN

Kışın sımsıcak bir duygu veren halılar, havaların ısınmasıyla tam tersi bir etki yaratır. Koyu renkli, büyük halıları kaldırarak bunların yerine hafif kilimler, pastel tonlu dokumalar kullanabilirsiniz.

Evinizi yaza hazırlayın

ODALARA HAREKET KATIN

Koltuklarınızı düz, açık renkli kumaşlar ile kaplayabilirsiniz. Renk seçiminde açık yeşil, açık mavi veya sarı renk tercih edebilirsiniz. Koltuklarınızın üzerine renkli yastıklar atarak, odaya hareketli bir görünüm kazandırın.

Evinizi yaza hazırlayın