Eyüp Akbal gayrimenkul sektörünü değerlendirdi

Gizem Kanat / Ensonhaber Emlak

2000 yılından bugüne Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Son 11 yıldır gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağladığını belirten Akbal, 2016'da da bu hızın devam edeceğini ve gelişmelerden memnun olduklarını dile getirdi.

Eyüp Akbal gayrimenkul sektörünü değerlendirdi

"KENTSEL DÖNÜŞÜMDE BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR"

Kentsel dönüşümle ilgili  sorularımızı cevaplayan Akbal, "Kentsel dönüşümde bir uzlaşmaya varılamadı, belirsizlik devam ediyor. Projelerimizi sonuçlandıramadık. Belediye ve hükümetten detaylı bir çalışma yapılmasını ve bir an önce faaliyetin başlamasını istiyoruz" dedi.

Eyüp Akbal gayrimenkul sektörünü değerlendirdi VİDEO

PROJELERİMİZDE DİKKAT ETTİĞİMİZ EN ÖNEMLİ NOKTA AİLE ORTAMININ OLUŞMASI"

Yabancı yatırımcının projelere katma değerinin yüzde 25 civarında olduğunu dile getiren Akbal, "Yatırımcı bölgeyi ve firmaların güvenilirliğini ön planda tutuyor. Biz de projelerimizi talebe göre geliştiriyoruz. Dikkat ettiğimiz en önemli nokta aile ortamının oluşması. Proje üretirken kaliteye, güven ve huzur ortamı oluşmasına, lokasyon ve projenin özellik taşımasına dikkat ediyoruz. Alıcı önceki projelerin ne kazandırdığını da araştırıyor. Tüm bunları birleştirince firmamıza olan güvenleri artıyor" dedi.

BAŞAKŞEHİR'E YENİ PROJE GELİYOR

18 bin metrekare alan üzerinde yükselen, 361 konut ve 56 ticari üniteden oluşan Vadiyaka projesinin yüzde 70'inin satıldığını söyleyen Eyüp Akgül, Başakşehir'de yeni projeye başlayacaklarının müjdesini verdi.

Eyüp Akbal gayrimenkul sektörünü değerlendirdi

"GAYRİMENKUL YATIRIMININ TAM ZAMANI"

Konut yatırımının her zaman kazandırdığını belirten Akbal, "İstanbul’un taşı toprağı altın, derler. Gerçekten de doğru. Gayrimenkul yatırımlarınız kira ya da değer anlamında size geri dönüşler sağlıyor. Yatırımcılarımızın bir an önce gayrimenkul sektöründeki fırsatları değerlendirsinler istiyoruz. 60 ay ve sıfır faizli satışları görüyoruz. Bu büyük bir avantaj" dedi.

"KOMŞULUK İLİŞKİLERİNİ GÜÇLENDİRİYORUZ"

Kalabalık metropollerde insanların kendini daha fazla yalnız hissettiğini anlatan Akbal, "Büyük metropollerde site sayısı oldukça fazla, ama yalnızlık çok. Biz gerçekleştirdiğimiz projeler kapsamında komşular arası ilişkileri de geliştirmek için faaliyetler düzenliyoruz. Ramazan aylarında ziyaretlerin yanı sıra iftar etkinlikleri, bahar girişlerinde gezileri kapsayan sosyal etkinlikler yapıyoruz. Bu sayede insanların kimlerle beraber sitede yaşadıklarını görsün ve tanısın istiyoruz" dedi.