Facebook, Moments uygulamasını kapatıyor
ensonhaber.com

Sosyal medya devi Facebookbağımsız özel fotoğraf paylaşım uygulaması olan Moments'i kapatacağını resmi olarak onayladı. İlk olarak 2015 yılında kullanıcılara sunulan Moments, 4 yıl içinde beklenen ilgiyi görmedi. Şirket, 25 Şubat'ta uygulamanın bütün hizmetlerini durdurma kararı aldı.

moments

VERİLERİNİZİ KAYDEDİN

Moments uygulaması, telefonunuzda olan fotoğrafları siteye yüklemeden Facebook arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyor. Şirket, yakında kapatılacak olan uygulamadan verilerinizi alabilmeniz için ise bir internet sitesi kurarak size yardımcı oluyor. Mayıs ayına kadar aktif olacak veri kurtarma yöntemi, daha sonra tamamen kapatılacak. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, Moments uygulamasından verilerinizi geri alabilirsiniz.

MOMENTS VERİ KURTARMA

Moments kullanıcıları, uygulamadaki fotoğraflarını Facebook'taki herhangi bir albüme de aktarabiliyor. Varsayılan olarak, bu albümlerdeki fotoğraflar yalnızca sizin görebileceğiniz şekilde ayarlanıyor.

MOMENTS

Moments ürün yönetimi direktörü Rushabh Doshi: ''Başlangıçta insanların fotoğraflarını kurtarabilecekleri bir yer olarak başlattığımız Moments uygulaması desteğine son veriyoruz. İnsanların paylaştığı fotoğrafların onlar için önemli olduğunu biliyoruz, bu nedenle Facebook uygulamasında anılarınızı kurtarmanın yollarını sunmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.