Fenerbahçe taraftarı Nyon'da dev mitinge hazırlanıyor

Fenerbahçe taraftarı Nyon'da dev mitine hazırlanıyor

Türkiye'deki ve Avrupa'daki Fenerbahçe taraftar dernekleri miting için hazırlıklara başlarken çok büyük bir sarı lacivertli kitlenin kulübün savunmasını vermeden önce UEFA merkezinde gövde gösterisi yapması bekleniyor.

TAFARTARLAR TWİTTER'DA ÖRGÜTLENİYOR

Sarı lacivertli taraftarlar büyük bir kitle toplamak için de şimdiden organizasyonları hızlandırdılar. Fotoğraflar ve videolarla bugünden itibaren internette miting çağrıları başlayacak. Ayrıca yine Twitter'da da etkili biçimde çalışmayı planlayan sarı lacivertli taraftar grupları miting gününe kadar trend topiclerle de herkesi mitingden haberdar etmeyi amaçlıyor.

TAFARTAR GRUBU GÖZETİLMEYECEK

22 Haziran'da yapılması planlanan mitinge Avrupa'daki Fenerbahçe dernekleri ve Türkiye'de organize olacak derneklerle 'Maça gider gibi' bir hazırlık yapılacağı ve yaklaşık 40-50 bin kişilik bir katılımın olacağı belirtildi. Fenerbahçeliler'in taraftar sitesi 12numara.org'nin bugünden itibaren özellikle Türkiye'deki sarı lacivertli tarftarları organize etmek için yoğun bir çalışma içine gireceği belirtildi. Bu mitinge herhangi bir taraftar grubu gözetmeksizin tüm Fenerbahçeliler'in katılması çağrısı yapıldı.