Fernandao: Beşiktaş'a gol atacağım

Fenerbahçe'nin Brezilyalı forvet oyuncusu Fernandao, Beşiktaş maçı öncesinde FB TV'de soruları yanıtladı. Brezilyalı golcü derbide siyah-beyazlı ekibe gol atacağını belirtti.

"KİLİDİ BEN AÇACAĞIM"

3 puan için sahaya çıkacaklarını aktaran Fernandao, "Çok önemli bir maç olacak Beşiktaş'la. Bir derbi ve Türkiye'de derbi maçlar aslında şampiyonluk yarışından farklı olarak değerlendirilebilecek maçlar. Biz gerçekten çok çalışıyoruz. Hatalarımızı en aza indirmeye çalışıyoruz. 3 puan için gidip, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Beşiktaş'da daha önce gol atmadım, bu kez kilidi açacak golü atacağım" dedi.

Fernandao: Beşiktaş'a gol atacağım

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren golcü futbolcu, "Bu yıl gerçekten de bu yıla kadar gördüğümüz en rekabetçi yıl oluyor diyebiliriz. İstanbul takımları şampiyonluk için savaşıyor ve sonuna kadar bu rekabet içerisinde devam edeceğini düşünüyorum ligin. Umarım bu yarıştan şampiyon olarak biz çıkarız." şeklinde konuştu.

Fernandao: Beşiktaş'a gol atacağım

Röportaja damga vuran kısım ise Fernandao'ya yöneltilen, "Dünyanın en iyi forveti kim?" sorusu oldu. Brezilyalı futbolcu bu soruya "Benim" cevabını verdi.