Filinta'nın Lara'sının yıldızı parladı

filinta

TRT'nin bir Osmanlı polisiyesi olan Filinta dizisinin oyuncularından Damla Arslanalp'ın yıldızı parladı.

1990 yılında Almanya’da dünyaya gelen güzel oyuncu Damla Aslanalp, ismini ilk Almanya Gelsenkirchen kentinde düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında üçüncü olarak duyurdu.

Filinta'nın Lara'sının yıldızı parladı -GALERİ

Lara Zaharyas (Damla Aslanalp) ile Röportaj - Filinta İZLE

KADİM DOSTUM'DA OYNADI

Yarışma sonrasında keşfedilen Damla Aslanalp, Mahsun Kırmızıgül'ün FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kadim Dostum dizisinde Hanna karakteri için seçildi.

Lara ve Mustafa sahnesi - Filinta 2. Bölüm İZLE

TÜRKİYE'NİN YENİ HÜRREM'İ

Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği Kadim Dostum dizisinde rol alan güzel oyuncu için Mahsun Kırmızıgül, Türkiye’nin yeni Hürrem’ini bulduğuna inandığını belirtmişti.

Filinta Mustafa ile Lara Tanışma Sahnesi - Filinta 3.Bölüm İZLE

FİLİNTA'DA LARA KARAKTERİNİ CANLANDIRIYOR

Güzel oyuncu Damla Aslanalp, oyunculuk kariyerine TRT'nin bir Osmanlı polisiyesi olan Filinta dizisinde "Lara ZAHARYAS" karakteriyle devam ediyor.Filinta'nın Lara'sının yıldızı parladı

Neden Nişanlıma Vuruyorsun - Filinta 4.Bölüm - İzle

FİLİNTA MUSTAFA'NIN BÜYÜK AŞKI

Lara Zaharyas, Filinta Mustafa’nın büyük aşkı, Banker Boris Zaharyas’ın tek çocuğu. İstanbul sosyete camiasının efsanevi güzeli. Tam bir kraliçe olmak için eğitilmiş. Etrafında erkekler deli divane ve pervaneler. Lakin o, “Kalbimde bir boşluk var, ben bu hayattaki diğer yarımı arıyorum.” diyerek dolaşıyor ve herkesi reddediyor. Filinta Mustafa ile karşılaşır karşılaşmaz kalbindeki boşluk dolmaya başlar.

Filinta'nın Lara'sının yıldızı parladı