Galatasaray 3-0'ın rövanşını almak istiyor

Galatasaray 3-0'ın rövanşını almak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de 58 puanla 2. sırada bulunan Galatasaray, 43 puanla 6. sırada bulunan ezeli rakibi Trabzonspor ile bu akşam saat 19:00'da karşı karşıya gelecek.

ASLAN'IN ÜSTÜNLÜĞÜ BULUNUYOR

İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-75 sezonunda başlayan 41 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 118 karşılaşmanın 54'ünü Galatasaray, 37'sini Trabzonspor kazandı, 27 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

G.SARAY 3-0'IN RÖVANŞINI ALMAK İSTİYOR

Sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan maçı bordo-mavililer 3-0 almış ve rakibine zirve yarışında darbe vurmuştu.

Sarı-kırmızılılarda alınan bu ağır mağlubiyetin ardından Prandelli'nin kredisi iyice tükenmiş ve kısa bir süre sonra İtalyan teknik adam ile yollar ayrılmıştı.

LİDERLİK KİMİN OLACAK?

Beşiktaş'ın 5-1'lik Kasımpaşa galibiyetinin ardından 2. sıraya gerileyen sarı-kırmızılılar Avni Aker Stadı'ndan 3 puanla dönerse liderliği yenilen ele geçirecek.

Diğer taraftan UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için Bursaspor ve Başakşehir ile yarışan bordo-mavililer ise kazandığı takdirde Fenerbahçe-Bursaspor maçı öncesi rahatlamış olacak.

İŞTE İLK 11'LER

Trabzonspor: Hakan, Bosingwa, Salih, Mustafa, Uğur, Medjani, Deniz, Erkan, Özer, Mehmet, Cardozo

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak