Galatasaray-Atletico Madrid maçı hangi kanalda

Galatasaray-Atletico Madrid maçı hangi kanalda

Mayıs ayında meydana gelen Soma felaketi nedeniyle, Galatasaray ve Atletico Madrid kulüpleri, mağdurlara yardım kapsamında maç yapmaya karar vermişti.

HANGİ KANALDA?

Beklenen gün geldi çattı... La Liga şampiyonu ile Sarı-Kırmızılılar bugün saat 21.00'de, İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele D-Smart'tan naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hasılatı Soma'da hayatını kaybeden işçilerin yakınlarına bağışlanacak. Dolayısıyla maçın anlamı çok büyük. Ama aynı zamanda saha içindeki rekabet de aynı oranda büyük olacak. Çünkü bu kapışma, iki takımın hazırlık sürecindeki en ciddi maçı olacak.

ARDA G.SARAY'A KARŞI

Atletico Madrid tüm yeni transferleriyle birlikte geldi. Özellikle Diego Costa'nın boşluğunu doldurmak için Bayern Münih'ten alınan Mario Mandzukic'in performansı büyük merak konusu. Ayrıca Arda Turan ilk kez Galatasaray'a karşı bir maçta mücadele edecek. Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısından yetişip 12 milyon Euro'ya Madrid'e transfer olarak kulüp rekoru kıran tecrübeli futbolcu, Türkiye'ye ayak bastığı andan itibaren ilgi odağı haline geldi.

BİLETLER BİTMEK ÜZERE

Karşılaşmaya ilgi büyük. Zira Atatürk Stadı'ndaki mücadelenin biletlerinin büyük ölçüde satıldığı bildirildi. Bugün turnikedeki satışlarla birlikte tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. İzmirliler bu maçla birlikte Galatasaray'a olan hasretlerini de gidermiş olacak. Zira Aslan bu kente her gittiğinde tamamen dolu tribünlere karşı oynuyor. Bununla birlikte Atletico Madrid faktörü ve hasılatın Soma'ya bağışlanacak olası, Egeliler'i bir hayli heyecanlandırıyor.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Veysel, Chedjou, Semih, Telles, Melo, Selçuk, Emre Çolak, Olcan, Bruma, Burak

Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Godin, Miranda, Guilherme, Tiago, Gabi, Mario Suarez, Koke, Arda Turan, Mandzukic,

Saat: 21.00

Stat: İzmir Atatürk

Yayın: D-Smart