Galatasaray Dortmund'u yine eli boş göndermek istiyor

Galatasaray Dortmund'u yine eli boş göndermek istiyor

Şampiyon Ligi D Grubu üçüncü maçında sahasında Borussia Dortmund'u ağırlayacak Galatasaray daha önce Alman ekibi ile 4 kez resmi olarak karşı karşıya geldi.

1997-1998 sezonu Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Borussia Dortmun'da iki kez mağlup olan Galatasaray, 1999-2000 yılında ise rövanşı almayı başardı.

UEFA ZAFERİNİN BAŞLANGICI

UEFA Kupası'nda zafere uzandığı sezonda 4. turda Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelen sarı kırmızılı ekip deplasmanda iki yıldızı Hagi ve Hakan Şükür'ün golleri ile 2-0'lık galibiyet almayı başarmıştı. İstanbul'da oynanan mücadele ise golsüz sona ererken Galatasaray çeyrek finalin yolunu tutarak kupa için ilk adımını atmıştı.

Borussia Dortmund 0-2 Galatasaray - İZLE

Çeyrek finalde Mallorca, yarı finalde Leeds United ve finalde Arsenal'i mağlup ederek tarihi UEFA Kupası zaferini elde eden Galatasaray'ın bu zafere giden yolu bir nevi Dortmund'u geçmesiyle başladı.

CİMBOM'DA MORALLER YERİNDE

Hafta sonunda sahasında Fenerbahçe engelini Wesley Sneijder ile aşmayı başaran Galatasaray oldukça moralli. Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maç sonunda sadece 1 puan alabilen Galatasaray gruptaki ilk galibiyetini alarak yeniden iddialı bir konuma gelmek istiyor.