Ganalı büyücü Ronaldo konusunda haklı mı çıktı

Ganalı büyücü Ronaldo konusunda haklı mı çıktı

Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo için milli takım doktorundan flaş bir açıklama geldi.

Sakatlığı nedeniyle son antrenmanı yarıda bırakan Ronaldo'nun Dünya Kupası'nın kalan maçlarında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan henüz resmi bir açıklama yapılmazken milli takım doktorunun "Ronaldo kupada oynamaya devam ederse sakatlığı nedeniyle futbol hayatını sona erebilir" şeklinde konuştuğu söylendi.

GANALI BÜYÜCÜNÜN İDDİASI

Öte yandan Ronaldo'nun üst üste yaşadığı diz sakatlıklarının ardıdan akıllara Ganalı büyücü geldi. Ganalı "cadı doktoru" Nana Kwaku Bonsam, Ronaldo'ya büyü yaptığını iddia etmişti.

Bonsam, "Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının nedenini biliyorum, üzerinde çalışıyorum. Çok ciddiyim. Geçtiğimiz hafta Kawhiri Kapam adında özel bir ruh yaratmak amacıyla dört tane köpek bulup kullandım. Tam dört ay önce Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'nı kaçırmasına neden olacak, en azından Gana'ya karşı oynamamasını sağlayacak bir büyü üzerinde çalıştığımı söylemiştim. Tekrarlıyorum bu sakatlığın medikal bir tedavisi yok. Sebebini asla bulamazlar" açıklamasını yapmıştı.