Gaziantep'te silahlı saldırı: 1 ölü 2 yaralı
DHA

Gaziantep'te, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, sürücüsünü tabancayla yaralayıp gasp ettikleri otomobille gittikleri üç ayrı noktaya saldırdılar.

TÜFEKLE ATEŞ AÇTILAR

Sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, İncilipınar Mahallesi'nde plakası öğrenilemeyen otomobiliyle kırmızı ışıkta bekleyen Naci İ.'ye tüfekle ateş açtı.

Gaziantep'te silahlı saldırı: 1 ölü 2 yaralı

İKİNCİ SALDIRI

Gasp ettikleri plakası öğrenilemeyen otomobil ile GATEM Sanayi Sitesine giden şahıslar, iddiaya göre saat 06.00 sıralarında çay ocağı işletmecisi Arap Özkoyuncu'ya ateş etti. Ağır yaralı olarak Şehitkamil Devlet Hastanesine götürülen Özkoyuncu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

2 SAATTE 3. SALDIRI

Olay sonrası kayıplara karışan saldırganlar aynı otomobil ile saat 07.00 sıralarında Şahinbey ilçesi Kavaklık Mahallesi'ne gelerek, burada yolda yürüyen başka bir kişiye ateş ettiler.

1 KİŞİ ÖLDÜ

Olaylar sonrası polis ekipleri saldırgan şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, olayda hayatını kaybeden Arap Özkoyuncu isimli çay ocağı işletmecisinin cesedi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Gaziantep'te silahlı saldırı: 1 ölü 2 yaralı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)