Google çalışanları şirkete olan güvenini kaybediyor
ensonhaber.com

Google tarafından çalışanlar üzerine yapılan bir anket, şirkette güven sorunları olduğunu ortaya çıkardı.

Google’ın Googlegeist adlı kısa süre önce yaptığı bir ankette yer alan rapora göre, çalışanların CEO Sundar Pichai’ye duydukları güven hakkında soru sorulduğunda, yüzde 74’ünün evet yanıtı verdiği ortaya çıktı. Geçen sene yapılan aynı ankete baktığımızda bu oran yüzde 92 civarındaydı.

google

SON 6 YILIN EN DÜŞÜK GÜVEN ORANI

Çalışanların geçen yıldan bu yana duyduğu güvende yüzde 18'lik bir düşüş yaşanması, şirketin son 6 yılda gördüğü en düşük güven seviyesi olarak karşımıza çıkıyor.

Ek olarak, Pichai'nin vizyonları, kararları, stratejileri ve Google'ın doğru öncelikleri hakkındaki sorular, geçen yıl yapılan ankete kıyasla az da olsa olumlu yanıtlar aldı.

ceo

Çalışanların duyduğu güven oranında çok sert bir düşüş yaşanmasa da yüzde 18'lik bir güven azalışı, dünya devi Google'ın üzerinde durması gereken ciddi konular arasında gösteriliyor.

Google'ın, önümüzdeki süreçte çalışanların tekrar güvenini kazanmak için neler yapacağı bilinmiyor ancak şirket, çalışanlarına ciddi önem verdiği için onlar hakkında mutlaka yeni arayışlar içine girecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji