Guardiola Cenk Tosun'un takip edilmesini istedi

Beşiktaş'ta, Vincent Aboubakar ve Ömer Şişmanoğlu ile birlikte forvet hattının yükünü taşıyan Cenk Tosun İngiliz kulüplerinin radarına takıldı.

SCOUT EKİBİ HAYRAN KALDI

Manchester City kulübüne bağlı scout ekibinin, Oğuzhan Özyakup için geldiği Vodafone Arena'daki Benfica maçında Cenk Tosun'a hayran kaldıkları aktarıldı.

Guardiola Cenk Tosun'un takip edilmesini istedi

SEZON SONUNA KADAR CENK'İ İZLEYECEKLER

Benfica maçında voleyle attığı nefis gol ve gösterdiği performansla tarihi geri dönüşün fitilini ateşleyen Cenk Tosun'u çok beğenen Guardiola, İngiliz scout ekibinden sezon sonuna kadar Beşiktaş'ın maçlarını takip etmelerini istedi.

İngiltere'de Arsenal deneyimi bulunan Oğuzhan Özyakup'u bir süredir yakından takip eden ve bu oyuncuyu da Cenk Tosun ile birlikte sezon sonuna kadar izleyecek olan Manchester City'nin yanı sıra tam 30 kulüp temsilcisinin 3-3 biten Benfica maçını seyrettiği öğrenildi.

Cenk Tosun'un Benfica'ya attığı gol - İZLE

ÇOK PARA KAZANDILAR

Dünyanın sayılı scoutlarını Beşiktaş'ın maçlarına davet ederek yeni bir pazarlama stratejisi geliştiren siyah-beyazlı yönetim bu sistem sayesinde Demba Ba, Ersan Gülüm, Gökhan Töre ve Atınç Nukan gibi oyuncularından çok ciddi miktarda para kazanmıştı.