ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram programı yoğun bir şekilde devam ediyor.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı programına da canlı bağlantı yoluyla katılan Erdoğan, burada partililerle bayramlaştı.

"Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Konuşmasında, gündeme ilişkin önemli mesajlar veren Erdoğan, İsrail konusuna vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz.” ifadeleriyle net bir mesaj verdi.

"İsrail’e yönelik ilave tedbirler aldık"

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Ülkemizin 21 yıldır sergilediği dik duruşu yok sayanları Allah’a havale ediyoruz. Yalan üzerinden kendi devletine iftira atanları, akla, vicdana davet ediyorum.

Gazze’ye havadan yardım ulaştırma çabalarımızın engellenmesi dolayısıyla İsrail’e yönelik ilave tedbirler aldık. Gazze’ye kesintisiz, engelsiz ve yeterli miktarda insanı yardım ulaştırılıncaya kadar devam edeceğiz."

"Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz"

Seçim sonuçlarına bir kez daha değinen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

“Bir kez daha 31 Mart seçim sonuçlarının ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sandıkta tecelli eden irade ile göreve gelenleri tebrik ediyorum. Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz MYK toplantısında bunun ilk adımını attık. İstişarelerimize devam edeceğiz."

"Bu süreçten güçlenerek çıkacağız"

AK Parti’nin girdiği 17 seçimin hepsinde sandıktan birinci çıktığını anımsatan Erdoğan, “Seçim başarılarımızın arka planında milletimizle hep güçlü gönül köprüleri kurmamız var. Kendimizi yenileme, güncellemede her zaman farkımızı ortaya koyduk.” dedi.

“Biz olanda hayır olduğuna tüm kalbimizle inanan bir kadroyuz.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimleri sonrasında AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın bu süreçten güçlenerek çıkacağını ifade etti.

Erdoğan, partililere “Sizlerden aramıza nifak sokmaya çalışan fitne odaklarına karşı uyanık olmanızı bekliyorum.” diye seslendi.