ensonhaber.com

Yerel seçimlere sadece 10 gün kaldı.

31 Mart'ta sandık başına gidecek olan vatandaşlar, 5 yıl boyunca şehrini, ilçesini ve mahallesini emanet edeceği kişileri belirleyecek.

Bu kapsamda siyasi partiler ve adaylar çalışmalarına devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Cihanbeyli ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

"22 yıldan bu yana hasar döneminden eser dönemine geçildi"

Vatandaşlara hitap eden Koca, şunları söyledi:

22 yıldır Türkiye'de siyaset milletin başına dert açmamış, derdine çare olmuştur. 22 yıldır Türkiye'de özellikle hükümetler halkın gerisinde kalmamış, halka ufuk açmıştır. Ve 22 yıldan bu yana hasar döneminden eser dönemine geçildi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde eser dönemi her geçen gün ilerlemeye devam ediyor. Ve bu doğrultuda biz de hizmet etmek için gayret sarf ediyoruz. 10 gün sonra önemli bir gün var. Özellikle bu dönemde bir ve beraber olmalıyız. Güç birliği içinde olmalıyız. Her birimizin farklı düşünceleri olabilir. Bu farklılık bir zenginliğimiz. Her birimizin rengi farklı olabilir. Ve rengimizi bu önümüzdeki dönemde göstermek istiyoruz da olabilir. Buna saygımız var. Bundan dolayı da renginizi gösterdiniz diye, tercihinizi farklı yaptınız diye hizmette herhangi bir aksama söz konusu olmaz. Talebinizde herhangi bir aksama söz konusu olmaz. Heyecanımızda herhangi bir azalma söz konusu olmaz. Ama etki gücümüzün daha da artması için hedef birliğinin sağlanması için bir ve beraber olmalıyız.

"Güçlü Konya için bir adım daha diyen Cihanbeyli'nin kararı şimdiden belli"

Sosyal medya hesabından buluşmaya ilişkin bir paylaşım yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile birlikte Cihanbeyli'de hemşehrilerimizden yerel seçimlerde Cumhur İttifakımıza destek istedik. Cihanbeylili hemşehrilerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Güçlü Konya için bir adım daha diyen Cihanbeyli'nin kararı şimdiden belli." ifadelerini kullandı.