ensonhaber.com

Türkiye, 31 Mart yerel seçimlerinde sabahın erken saatlerinden itibaren yerel yöneticilerini belirlemek üzere sandık başına gitti.

Sandıkların kapanmasının ardından, sayım işlemleri hızla başladı.

yapan İBB Başkan Adayı Kurum

İstanbul'da büyük oranda açılan sandıkların ardından, Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulundu.

"İstanbul'un Muradı, İstanbullular için çalışmaya devam edecek"

Kurum'un açıklamaları şu şekilde:

"İstanbullu hemşehrilerimiz şundan emin olsunlar ki, İstanbul'un Muradı, İstanbullular için çalışmaya devam edecek. Biz yine milletimizin yanında olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız. Elbette bizler de milletimizin verdiği mesajları değerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. Daima milletimizin huzuru, milletimizin refahı için çalışan kadrolarız. Aynı anlayışla çalışacağız. Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız. "

"Sayın Cumhurbaşkanımıza bize inandığı için teşekkür ediyorum"

Kurum açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"İnşallah bu yolda 22 yıldır olduğu gibi hem ülkemiz hem de vatandaşımızla el ele verip, zor günleri beraber nasıl atlattıysak yine aynı anlayışla çalışıp, çabalayıp ülkemizi inşallah, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için bu çalışmayı aynı gayretle sürdüreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza bize inandığı için, bize bu görevi tevdi ettiği için çok teşekkür ediyorum."

“Milletimizin kararı bizim için her zaman yol haritasıdır”

Seçimle ilgili sayımların devam ettiğini belirten Kabaktepe şu ifadeleri kullandı:

“Yüksek Seçim Kurulu tarafından kesinleştirilene kadar süreç devam edecek. Bu sonuçlara her birimizi Ak Parti’mizin geleneği olarak bugüne kadar olduğu gibi saygımızı göstermeye de devam edeceğiz. Milletimizin kararı bizim için her zaman yol haritasıdır. Yol haritasından hareketle cumhurbaşkanımızın açıklamalarında ifade ettikleri gibi 31 Mart başlangıç olarak durmadan yolumuza devam edeceğiz. Biz bu akşamdan itibaren vazifemizi yerine getirmeye devam ederken, yarından itibaren de çalışmalarımızı güçlü bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.”