ensonhaber.com

Yerel seçimler yaklaşıyor...

Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde sandık başına gidecek.

Siyasi partilerde seçime aylar kala hazırlık süreci başladı.

Partiler, yerel seçim stratejilerini ve belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

Destici'den yerel seçim açıklaması

Başkanlık Divanı Çalışma Kampı sonrası açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'den de yerel seçim açıklaması geldi.

"Büyük Partisi kendi adı ve amblemiyle girecek yeterli ve yetkinliğe sahiptir"

Destici açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Türkiye 31 Mart 2024’te yerel seçimlere gidecek. 30 büyükşehir, 51 normal il, 922 ilçe ve 390 belde de seçimler gerçekleştirilecek. Biz Büyük Birlik Partisi olarak, bütün bu saydığımız 1390 belediyelik için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ve Büyük Birlik Partisi olarak yaptığımız değerlendirmelerde de şunu gördük ki; Nasıl son genel seçimlerde 81 il, 86 seçim çevresinde 600 milletvekili adayıyla tüm noktalarda seçimlere katılmışsak, Büyük Birlik Partisi olarak bu 1390 belediye başkanlığı ve aşağı, yukarı 20 binin üzerinde Meclis üyeliği, 2 bin civarında il genel Meclis üyeliği bütün bunlara Büyük Partisi kendi adı ve amblemiyle girecek yeterli ve yetkinliğe sahiptir.

"Bu seçimlerde daha çok belediye kazanacağız"

Büyük Birlik Partisi, önümüzdeki yerel seçimlerde hem belediye başkanlığı sayısı olarak, bugüne kadar kazandığının hepsinden daha fazla belediye başkanlığı kazanacaktır hem de oy oranı olarak Büyük Birlik Partisi bugüne kadar aldığı oyların çok fevkinde bir oyu da alacaktır.