Osmangazi Köprüsü'nden geçen araç sayısı rekor kırdı
ensonhaber.com

Kurban Bayramı tatili 9 gün olunca, okul tatiline ve sıcak havalara denk gelince yurt içindeki tatil hareketliliği ulaşıma yansıdı.

Bu aşamada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Osmangazi Köprüsü'nden geçen araç sayısını Twitter adresinden duyurdu.

Bakan Uraloğlu, ulaşımdaki rekorların devam edeceği yönündeki beklentiyi "Bekleyin, geliyor gelmekte olan..." şeklinde belirtti.

"Rekorların Köprüsü"

Paylaşımında Osmangazi köprüsü için "Rekorların Köprüsü" diyen Bakan Uraloğlu şu paylaşımı yaptı:

24 Haziran'da 111 bin 770 araç Osmangazi Köprüsü'nden geçti. Hızlı, konforlu ve kesintisiz ulaşımın adıyız! Bu daha başlangıç... Ardından eriştirip kavuşturan hangi ulaşım rekorları gelecek merak ediyor musunuz? Bekleyin, geliyor gelmekte olan...

"Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden 182 bin 723 araç geçişi ile rekor kırıldı"

Bakan Uraloğlu, ayrıca "Köprülerin Sultanı Yavuz Sultan Selim" diyerek yayınladığı bir mesajında 23 Haziran'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden 182 bin 723 araç geçişi ile rekor kırıldığını dile getirerek söyle dedi:

"Rekorlar tükenmiyor"

Konforlu ve hızlı ulaşımı inşa ediyoruz! Son mu diye soruyorsanız tabiki hayır! Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilerlediğimiz yolda bitmiyor, tükenmiyor rekorlar...