DHA

İstanbul'da farklı tarihlerde düzenlenen operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait lüks araçlar, mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verildi.

Kullanımına başlanan bu lüks araçlar, bugün İstanbul'un birçok bölgesinde ekiplere dağıtıldı.

Ayasofya Meydanı'nda ekiplerin kullanımına verilen araçlarla yerli ve yabancı vatandaşlar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alman turistten övgü dolu sözler: Türkiye bu konuda büyük örnek oluyor

Almanya'dan gezmeye gelen Melissa Jung, "Araçları çok iyi buldum Türkiye bu konuda büyük örnek oluyor. Bu işlere nokta koyuyor. Başka yerde görülmemiş bir şey bu, değişik bir his." diye konuştu.

"İlk görünce film çekiliyor sandık"

Araçları görünce yaşadığı şaşkınlığı dile getiren Adem Yörük, "Ben de aynı fikirdeyim. Böyle kötü işlere karşıyız. Bizler haklı kazançla hayatımızı yaşayan insanlarız. Her kötü işin sonu neticede böyle oluyor. Araçları ilk görünce film çekiliyor sandık ama gerçekmiş." dedi.

"Araçları görünce bayağı şaşırdım"

Mesut Özaslan, "Trafik polisimizin böyle güzel arabalarla görev yapması çok güzel. En azından kalitemizin de arttığını göstermiş oldu bu durum. Bunun daha önce yapılması gerekiyordu. Suç örgütleri hiçbir zaman bitmez. Önemli olan bunlara nefes aldırmamak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığını, birliğini herkes görsün. Bu operasyonlar iyi oldu. Araçları görünce bayağı şaşırdım." dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)