Habertürk'ün yeni Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir

Habertürk'ün yeni Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir

Gazete Habertürk'te geçtiğimiz ay Fatih Altaylı'nın genel yayın yönetmenliğinden ayrılmasıyla başlayan süreç Ankara'da devam ediyor.

Ankara büronun başına başkentin en başarılı gazetecisi olarak gösterilen Bülent Aydemir getirildi.

ANKARA'NIN EN BAŞARILI GAZETECİSİ

Daha önce Sabah gazetesinin Ankara bürosunda başarılı bir gazetecilik örneği sergileyen Bülent Aydemir, Ankara gazeteciliğinde 'haber kaynaklarına mesafe koymayı bilen' ve 'profesyonel' bir gazeteci olarak tanınıyor. Aydemir medyada Ankara'nın en başarılı gazetecilerinden olarak tanınıyor.

DIŞARIDAN DEĞİL GAZETENİN İÇİNDEN BİR İSİM

Son yıllarda gazetelerin Ankara Temsilciliklerine siyasi dengeler gözetilerek 'dışardan' atamalar yapılması gelenek haline gelmişti. Ancak Habertürk'te Ankara bürosu içinden bir ismin bu göreve getirilmesi de bu açıdan önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Uzun yıllar Sabah ve Habertürk'ün Başbakanlık muhabirliği görevini üstlenen Bülent Aydemir, bu görevden önce Habertük'te Ankara Haber Müdürü olarak görev yapıyordu.

Habertürk'ün yeni Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir

BÜLENT AYDEMİR KİMDİR?

20 Mayıs 1976 Diyarbakır doğumlu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu. Gazeteciliğe 1996'da İhlas Haber Ajansı Ankara haber merkezinde başladı. İHA'da muhabirlik, editörlük, yurt haberler müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. Sabah gazetesinde Başbakanlık muhabirliği yaptı. Habertürk gazetesinde Başbakanlık muhabirliği görevini sürdürdü. 1.5 yıl Habertürk gazetesi Ankara Haber Müdürü olarak çalıştıktan sonra Habertürk gazetesinin Ankara Temsilciliğine atandı. Çeşitli mecralarda yazıları ve haberleri yayımlandı. Ses getiren haberlere imza attı.