Hacı Sabancı yine podyumdan sevgili yaptı

Hacı Sabancı yine podyumdan sevgili yaptı

Ömer-Arzu Sabancı çiftinin oğulları Hacı Sabancı, podyumları sevdi! Genç işadamı, ilişkisini bitirdiği Özge Ulusoy'dan sonra, iki haftadır 2007 Best Model birincisi Neslihan Önder'le görüşüyor. Sabancı ile Önder önceki akşam İstanbul turundaydı.

İKİNCİ ADRES: ŞAMDAN

İkili önce Nişantaşı'nda bir bara gitti. Çıkışta karşısında gazetecileri gören Sabancı, kendisinden önce çıkan arkadaşlarına, 'Niye haber vermediniz?' diye sitem etti. Neslihan-Hacı ikilisi, Nişantaşı'ndan sonra Etiler Şamdan'a geçip burada eğlendi.

KARAGÜMRÜK ÇETESİ GÖZALTISI

Neslihan Önder, geçtiğimiz yıl Ben Burdan Atlarım yarışmasıyla gündeme gelmişti. Bir de Karagümrük Çetesi operasyonu kapsamında gözaltına alınan Önder, 10 şüpheli tehdit, şantaj, darp ve yaralama suçlarından sorgulanmak üzere emniyete götürülmüştü.

Neslihan Önder Atlayış - Ben Burdan Atlarım

KOCASINDAN ŞİDDET GÖRMÜŞ VE ALDATILMIŞTI

Neslihan Önder, Ocak 2011'de dört yıllık eşi Erkan Ergun tarafından dayak yediği iddiasıyla karakola başvurmuştu. Adansporlu eski futbolcu Erkan Ergun ile evli ve bir çocuk sahibi olan Önder, eşi Erkan Ergun'un kendisini 2010 Best Model of Azerbaycan birincisi Günay Musayeva ile aldattığını öne sürerek; "Erkan beni yüzlerce kez aldattı. En son Azerbaycan'ın 2010 Best Model güzeli ile beraber olmaya başladı. Üstelik onunla beraber olduğunu her yerde söylüyor, geziyor, tozuyor." demişti.