Halit Ergenç'e Mehter marşı sürprizi

Halit Ergenç'e Mehter marşı sürprizi

Ekrana veda etmeye hazırlanan 'Muhteşem Yüzyıl'ın başrol oyuncusu Halit Ergenç, 45 yaşına girdi. Dizide 134 bölümdür 'Kanuni Sultan Süleyman' karakterini canlandıran Ergenç için Ortaköy'deki Bloom adlı mekânda doğumgünü partisi düzenlendi. Geceye Ozan Güven, Meltem Cumbul, Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Burak Özçivit, Okan Yalabık- Hande Doğandemir, Hamdi Alkan, Engin Hepileri- Beyza Şekerci, Hatice Şendil-Burak Sağyaşar, Doğa Rutkay-Kerimcan Kamal gibi isimler katıldı.

BERGÜZAR "SENİ İSTİYORUM"U SÖYLEDİ

Sürpriz partiyi organize eden Bergüzar Korel, eşi için Ebru Gündeş'in 'Seni İstiyorum' adlı şarkısını seslendirdi. Halit Ergenç, doğum günü pastasını mehter marşı eşliğinde kesti. Ergenç, "Bergüzar çok güzel bir sürpriz yapmış. Harika bir geceydi. Mehter marşı eşliğinde 'İyi ki doğdun Halit' diye yeni yaşımı kutladılar" diye konuştu.

PARGALI İLE HANDE EL ELE

Muhteşem Yüzyıl'da iki sezon Pargalı İbrahim Paşa' karakterini canlandıran Okan Yalabık, partiye 'Güneşi Beklerken' adlı dizide oynayan sevgilisi Hande Doğandemir'le birlikte geldi. Şimdiye kadar ilk kez el ele görüntülenen âşıkların suratı, patlayan flaşlar karşısında asıldı.

ÖLÜ SULTANLAR DİRİLDİ

Diziye intihar ederek veda eden Selma Ergeç (Hatice Sultan) ile Berrak Tüzünataç (Mihrünnisa Sultan) partiye beraber geldi. Tüzünataç, Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: Doktorların dediği gibi iyileşti, her şey yolunda.