Hamzaoğlu'ndan Bilic'e gönderme: O değiştirsin

Hamzaoğlu'ndan Bilic'e gönderme: O değiştirsin

Hamza Hamzaoğlu, teknik kadrodaki yardımcılarından Yıldırım Uran, Fuat Buruk, İsa Turan ve Metin Mert ile Galatasaray Muhabirleri Platformu üyeleriyle Aqua Florya'daki bir restoranda yemek yedi.

Yemek sırasında muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Hamzaoğlu, önlerindeki Beşiktaş derbisiyle ilgili, "Beşiktaş maçını kazanırsak, mutlu bir şekilde tatile çıkacağız. Çok önemli ama ben hiçbir zaman maçlara böyle bakmıyorum. Her şey olabilir. Kazanabiliriz, kaybedebiliriz, berabere bitebilir. Her şey olabilir. Aksi durumda bu her şeyin sonu değil. Bizim hedefimiz belli. Uzun vadede bir şeyleri toparlayıp, sezon sonunda zirvede olabilmek. 'Lider olalım ve hep lider kalalım' diye bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

BİLİC DEĞİŞTİRSİN

Beşiktaş'ın kadrosundaki Demba Ba, Veli Kavlak ve Olcay Şahan gibi oyuncuların yüksek form durumlarına vurgu yapılarak, "Sisteminizde bir değişiklik olacak mı?" sorusu üzerine sarı-kırmızılı teknik adam, "Neden sistemimizi değiştirelim? Bilic değiştirsin bence. Olmaz mı?" yanıtını verdi. Gökhan Töre-Telles eşleşmesinin sıkıntı yaratabileceği yorumları için de Hamzaoğlu, "Maç esnasında bir sıkıntı olursa saha içinde icabına bakarız. Oyun bir başlasın, görürüz" değerlendirmesinde bulundu.

İstatistiklerde Galatasaray'ın Beşiktaş'a üstünlüğü bulunduğu sözlerine ise Hamzaoğlu, "O zaman oynamayalım, versinler üç puanı" diyerek esprili bir karşılık verdi.