Hanım Nine ömrünü kedilere adadı
DHA

Fabrika yemekhanelerinden getirilen ve komşularının verdiği yemeklerle kedilerini besleyen Hanım Danışmaz, kedileriyle yaşamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

DIŞARIDA BESLEDİKLERİ DE VAR

30 yıldan bu yana Gebze'deki evinde kedileri beslediğini anlatan Hanım Danışmaz, "7 yaşından beri kedi ve köpek besliyorum. Daha önce Samsun'da yaşıyordum, orada da kedi ve köpek besliyordum. 50 yıl önce eşimi kaybettikten sonra kendimi kedilere adadım. 30 yıl önce çocuklarımla birlikte Samsun'dan, Gebze'ye göç ettik. 30 yıldır burada kedilerimle yaşıyorum. 25 tane kedim var. Ama dışarıda da kaç tane var bilmiyorum. Onları da besliyorum." dedi.

Hanım Nine ömrünü kedilere adadı

"ONLARI DA ALLAH YARATTI"

Hanım Danışmaz kedilerinin her şeyi olduğunu, onlara Allah rızası için baktığını belirterek, "Komşularım bazen 'O kedileri götür at ormana bırak' diyor. Ben de onlara 'sizleri neden anneniz ve babanız atmadı' diyorum. Onları götürmek kolay, koy bir çuvala götür bir araziye bırak, gel. Kime cevap vereceğiz. Onları da Allah yarattı, ben yaratmadım ki. Komşuya gidip yemek isterim onlar için.

Hanım Nine ömrünü kedilere adadı VİDEO

Hanım Nine ömrünü kedilere adadı

"KEDİLERİM BENİM HER ŞEYİM"

Kendim yemem aç kalırım, onları doyururum. Kedilerim benim her şeyim. Onlar benim evlatlarım. Ben onlardan, onlar da benden ayrılamaz. Ömrümü kedilerime adadım."

Hanım Nine ömrünü kedilere adadı


Hanım Nine ömrünü kedilere adadı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)