Hıncal Uluç: Napoli Pandev ile Dzemaili'yi itelemiş

Hıncal Uluç: Napoli Pandev ile Dzemaili'yi itelemiş

Sabah Gazetesi'ne konuşan Uluç, ''Napoli'den alınanlar hakkındaki istihbaratım. Galatasaray nasıl Dany'i, Amrabat'ı itelemeye çalışıyorsa Napoli de Pandev ile Dzemaili'yi Galatasaray'a itelemiş'' şeklinde konuştu.

İşte o röportaj:

"Başkandan 3 transfer istedim" diyen Cesare Prandelli'nin dediği oldu. Napoli'nin forveti Goran Pandev, orta sahasından Blerim Dzemaili ve Eskişehir'den transferi yılan hikâyesine dönen Tarık artık Galatasaraylı. Transferleri nasıl buldunuz?

İTELEMİŞLER

Uluç yaptığı açıklamada; ''Tarık Çamdal iyi bir transfer. Galatasaray'da uzun süre oynayacak bir isim. En önemli tarafı da Türk pasaportu olması. Bu yabancı kısıtlamaları Türk oyuncularının maddi-manevi değerini çok arttırdı. Ama Napoli'den alınanlar hakkındaki istihbaratım... Biz nasıl Galatasaray olarak birtakım adamları mesela Dany ve Amrabat'ı , işte Fenerbahçe Yobo ve Baroni'yi falan birilerine itilemeye çalışıyorsak bu ikisini de Napoli aynen Galatasaray'a itelemiş. Yani İtalyan futbolunu yakından takip eden, izleyen arkadaşlarım var. Geçen akşam tesadüf bendeydiler, onlarla konuştum. Kullandıkları kelime 'Napoli bize kakaladı. Roma'ya kakalamaya çalıştı. Roma yemedi ama Galatasaray yedi' dediler. Yani vakti zamanında bir şeyler oynamış olabilirler ama geçen sene bir şey oynamamışlar.''

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...