Huawei, katlanabilir telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor
ensonhaber.com

Samsung, şubat ayında Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nden önce Galaxy S10 serisini duyuracağını açıklamıştı. Huawei P30 serisi telefonlar için Samsung'tan farklı olarak sessiz kalmayı seçen HuaweiMobil Dünya Kongresi'nde yeni bir sürprize imza atabilir.

huawei

HUAWEI, KATLANABİLİR TELEFONUNU TANITABİLİR

Samsung'dan sonra ikinci en büyük telefon satıcısı olan Huawei, önümüzdeki ay Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde, hakkında pek fazla bir şey bilmediğimiz farklı bir ürünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Söz konusu açıklama şirketin Tüketici İş Grubu CEO'su Richard Yu'dan geldi. Huawei'de, Samsung ve Xiaomi gibi kendi katlanabilir telefonunu tüm dünyaya göstermeyi planlıyor. Henüz bir ismi bulunmayan Huawei'nin katlanabilir telefonunun ne tür özellikler barındırdığı bilinmiyor.

huawei

HUAWEI ÇOK İDDİALI KONUŞUYOR

Tüketici İş Grubu CEO'su Richard Yu, politik nedenlerden dolayı Huawei'ye olan baskıdan tüketicilerin etkilenmeyeceğini söyleyerek, bu yıl veya gelecek yıl Samsung'u da geçip, akıllı telefon sektöründe bir numara olacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde ise Xiaomi, ilk katlanabilir telefonunun görüntülerini paylaşmıştı. Söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Xiaomi'nin katlanabilir telefonunun gerçek videosu yayınlandı VİDEO