Hulk ne zaman tek başına kalacak

hulk-film

Süper Karga yazarı Yusuf Canpolat, Kevin Fiege'in Hulk filmi için yaptığı açıklamalara köşesinde yer verdi.

İşte o yazı..

MARVEL NEDEN SOLO HULK FİLMİ ÇEKMİYOR

Geçtiğimiz gün Marvel’ın 2019 a kadar olan tüm film planları, daha doğrusu üçüncü evresi açıklandı. Bu filmler arasında Doctor Strange, Black Panther, Captain Marvel gibi yeni karakterler yer alıyor, ancak tek filmi beklenen karakter filmleri yer almıyordu. Bunların başında Scarlett Johansson’un karakteri Black Widow ve herkesin merakla beklediği Mark Ruffalo’nun karakteri Hulk yer alıyor.

HULK ŞİMDİLİK AVENGERS'TA DEVAM EDECEK

Kevin Fiege, özellikle Hulk ile gelen sorulara cevap verdi. Hulk’ın neden üçüncü aşamada da solo filminin olmadığı, yoksa Hulk ile ilgili kötü bir gelişme mi var tarzındaki soruya “Hulk’ı çizelgemizden çıkardığımı söyleyemem, Hulk bu evren için çok önemli bir karakter. Mark Ruffalo ile de anlaşmamız var, Avengers filmlerinde önemli rolu var ki özellikle Avengers Infinity War’da kendisini bolca göreceksiniz.” açıklamasını yaptı.

Solo film konusunda ısrarlara ise “Solo filmi için Black Panther için geçen hafta, Captain Marvel için bir önceki hafta, Doctor Strange için ondan önceki hafta, Guardians of the Galaxy için 2 yıl önce, Ant-Man içinse 10 yıl önce söylediğim şeyi tekrar söyleyeceğim: bekleyip göreceğiz! Şimdilik Hulk, arkadaşlarının filmlerinde gözükmeye devam edecek” şeklinde cevap verdi.

Fiege’in göreceğiz açıklaması bekleyin geliyor demekten daha çok bu evrende hiçbir şey açıklanana kadar kesin değil, sürekli planlar değişiyor o yüzden kesin bir şey söyleyemem demek olduğunu düşünüyoruz. Yani bir umut olabilir ama çok da büyük bir umut değil.