Hürriyet'ten bir sıkı koruma haberi daha

Hürriyet'ten bir sıkı koruma haberi daha

Hürriyet gazetesi, son olarak geçtiğimiz günlerde Erdoğan ve Davutoğlu'nun bir arada olduğu bir fotoğraf karesinde yer alan ve etrafın korumalarla çevrili olduğu bir fotoğrafı kullanarak haber yapmıştı.

KORUMA HABERLERİ YAPMAKTAN BIKMADILAR

Gerek Erdoğan'ın Başbakanlık dönemi gerekse yeni Başbakan Davutoğlu döneminde koruma haberlerine kafayı takan Hürriyet, şimdi de yeni Başbakan Davutoğlu'nun korumalarının "çok olmasına" takıldı.

YÜKSEK GÜVENLİKLİ KORUNMALARI NORMAL DEĞİL Mİ?

Ortadoğu gibi bir bölgeye komşu olan, komşularının kiminde darbe, kiminde içsavaş yaşanan Türkiye'de bir başbakanın yüksek güvenlikli bir şekilde korunmasından daha doğal bir şey olamaz. Ancak Hürriyet gazetesi, hemen her fırsatta Cumhurbaşkanı, Başbakan veya bir bakanın katıldığı etkinliklerde koruma sayısına dikkat çekmeye devam ediyor.

Hürriyet'ten bir sıkı koruma haberi daha

"DAVUTOĞLU'NA SIKI KORUMA" HABERİ

Hürriyet bu kez de Ahmet Davutoğlu'nun Erdoğan'la görüşme sonrası Başbakanlık merkez binasına geldiği sırada Davutoğlu için alınan güvenlik önlemlerine dikkat çekti. Hürriyet, Davutoğlu'nun sıkı korunması sanki olağan değilmiş gibi "Davutoğlu, Başbakanlık makam aracından inerken geniş koruma önlemleri dikkat çekti." ifadelerini kullandı.