İbrahim Tatlıses'in son programındaki mesajı

İbrahim Tatlıses'in son programındaki mesajı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Beyaz TV'deki İbo Show programının çekiminin ardından Şişli Sanayi Mahallesi'nde bulunan Nurol Plaza'dan aracıyla çıkış yaptığı sırada, 3 otomobil tarafından önü kesildi. Otomobilden inen saldırganlar, Tatlıses'in bulunduğu aracı uzun namlulu silahlarla taradı. Saldırı sonucu İbrahim Tatlıses başına isabet eden bir kurşunla yaralanırken, yanında bulunan menejeri Damla Çakıcı'nın ablası Buket Çakıcı ise omzundan yaralandı.

TÜRK VE KÜRT KARDEŞLİĞİ ÇAĞRISI

Müzik dünyasının en çok gündemde olan ismi İbrahim Tatlıses yatırımlarıyla da dikkatleri üzerine çeken bir isimdi. Tatlıses'in bir diğer önemli özelliği ise Türk-Kürt kardeşliğine yaptığı vurguydu. Hemen hemen her programında kardeşlik vurgusu yapan Tatlıses, vurulmadan önceki programında da yine benzer açıklamalarda bulunmuştu.

İşte İbrahim Tatlıses'in son programındaki kardeşlik vurgusu

İbrahim Tatlıses: Kürt'ün kanı kırmızı da Laz'ın kanı sarı mı akıyor? - TIKLA İZLE

'Dünyanın neresinden olursa olsun hepimiz insanız. Allah yaratmış bizi. Mezheplere ayrılmışız. Takım tutar gibi parti tutarsınız. İsmail Türüt'ün bir türküsü var diyor ya, ‘Erzurum'da kar yağsa Rize'de üşüyorum. Kürt'ün kanı kırmızı akıyor da Laz'ın kanı sarı mı akıyor. Türk'ün kanı yeşil mi akıyor. Hayır. Hepsi kırmızı. Ve Bütün dünya uğraşıyor bir dirhem kan icat edemiyorlar. Uzaya gidiyorlar, aya çıkıyorlar ama bir damla kan icat edemiyorlar. Japonya'da kar yağsa biz burada üşümek zorundayız. Yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz.'