İbrahim Toraman'dan Dany açıklaması

İbrahim Toraman'dan Dany açıklaması

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ancak buna rağmen ara transfer döneminde takımdan ayrılmayan İbrahim Toraman yaşadığı süreçle ilgili konuştu.

Beşiktaş'ın 111.Kuruluş yılı adına Sultanbeyli Beşiktaşlılar derneğinin düzenlediği panele Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, Beşiktaş'ın eski futbolcularından Baki Mercimek ve Spor Spikeri Erdem Ulus katıldı.

Kadro dışı bırakılmasına rağmen Beşiktaş'tan kopmak istemediğini söyleyen Toraman, ara transfer döneminde bir çok takımdan teklif aldığını ancak 10 yıl formasını giydiği Beşiktaş'tan ayrılmayı içine sindiremediğini söyledi.

"HİÇBİR FUTBOLCU BUNU YAPMAZ"

Yaşadığı süreçten ötürü moralinin bozuk olduğu dikkatlerden kaçmayan Toroman'a taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve moral vermeye çalıştı. Toraman bir taraftarın sorduğu, "Biz bu takımda kasıtlı penaltılar yaptıran G.Saray'ın gönderdiği Dany'i değil, İbrahim Toraman'ı görmek istiyoruz" şeklindeki görüşe söyle cevap verdi. "Dany ismi transfer sürecinde çok tartışıldı fakat artık bu formayı giydikten sonra destek olmak gerekir. Penaltıyı kasıtlı yaptırdığına inanmıyorum. Hiç bir futbolcu bunu yapmaz, bu tarz yorumlar takımın bütününe zarar verir" dedi

Toraman bu formayı yeniden giymek için takımdan ayrı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söylerken Beşiktaş'ın önümüzdeki yıl mutlaka şampiyonlar liginde mücadele etmesi gerektiğini belirtti. Sultanbeyli'de düzenlenen panele yaklaşık bin taraftar katılırken salonda ve ilçede büyük coşku yaşandı.