DHA

Gözü dönen müşteri, restoranı kana bulayacaktı..

Gaziantep'in Yeditepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ismi öğrenilemeyen bir kişi evine beyran siparişi verdi. Fiyatının 120 lira olduğunu öğrenen müşteri, bir gün önce aynı çorbayı 100 liraya içtiğini belirterek, kurye ile tartıştı.

Kuryeyi dövüp silahla restorana gitti

Kuryeyi darbeden şüpheli daha sonra beraberinde 9 kişi ile birlikte Mustafa Odabaşı'nın işlettiği restorana gitti. Burada restoran sahibi ile tartıyan ve darbeden kişiler, ardından tabanca ile havaya rastgele ateş açtı.

Saldırının ardından işyeri sahibinin şikayetçi olması üzerine kimliği belirlenen şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı.

"Zam yapmıştık"

Mustafa Odabaşı, beyran fiyatını yüksek bulan müşterinin kuryeyi darbettikten sonra iş yerini bastığını söyledi. Silahların ateşlenmesi nedeniyle büyük endişe yaşadıklarını ve şüpheliler hakkında şikayetçi olduklarını anlatan Odabaşı, şu ifadeleri kullandı:

Beyrana zam yapmıştık. Siparişi gönderdik ama müşteri beyranı almadı. Bunun yanında kuryeyi de hakaret ederek darbetti. Telefon ettik neden böyle davrandığını sorduk.

Tekrar telefonda küfürler etmeye ve tehdit etmeye başladılar. Bir süre sonra da dükkanımızı basıp havaya çevreye ateş açtılar. Bize 9 kişi saldırdı, onlar gidince polis şikayetçi olduk.

Saldırı anı kamerada

İşletme sahibi Odabaşı ve oğlunun darbedilerek silahların ateşlendiği anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)