İETT Kayahan'ın anısına durak yaptırdı
AA

iett

İETT, üçüncü defa yakalandığı kansere yenik düşen ve 3 Nisan Cuma sabahı vefat eden büyük usta Kayahan’ın anısına bir otobüs durağı tasarladı. Kayahan Açar’ın fotoğraflarının yer aldığı durak görselinde Kayahan’ın çıkardığı albümler ve 45’liklerin isimleri yer alıyor.

"TÜM SEVENLERİNE TAZİYELERİMİ İLETİYORUM"

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci konuyla ilgili olarak “Beyefendiliği, nezaketi ve müzik dehasıyla milyonların gönlüne taht kuran sanatçı bu ülkenin yetiştirdiği ender söz yazarı ve bestekarlardan biriydi. Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk müziğine verdiği emekler için her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır. Ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiasına taziyelerimi iletiyorum” dedi.

İETT Kayahan'ın anısına durak yaptırdı İZLE

KANLICA DURAĞI KAYAHAN'IN ANISIYLA YAŞAYACAK

İETT, Kanlıca’da bulunan Kanlıca Durağı’nı sanatçının hatırasını yaşatmak amacıyla hazırladı. Daha önce Mehmet Akif Ersoy, Barış Manço, Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu gibi isimler için aynı vefa örneğini gösteren İETT bundan sonra da Türkiye’ye ve Dünya’ya mal olmuş değerler için vefa durakları yapmaya devam edecek.

İETT Kayahan'ın anısına durak yaptırdı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)