İrem Derici'nin 10 yaş küçük yeni sevgilisi
ensonhaber.com

31 yaşındaki ünlü şarkıcı İrem Derici, 21 yaşındaki dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başladı.

"KULAĞINI HER ŞEYE KAPAT"

Ataberk Özdene, 2013’te “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışma programına katılmıştı. İrem Derici ile yeni bir aşka yelken açan Ataberk Özdene, sosyal medya hesabından bu fotoğrafını paylaşıp altına da 'Kulağını her şeye kapat, bizi biliyorum, sadece benimle dans et. Seni seviyorum!' notunu düştü.

İrem Derici'nin 10 yaş küçük yeni sevgilisi

REKLAM AŞKI DEDİLER

Derici, bir hafta flört ettiği popçu Genco Ecer’den 1.5 ay önce ayrılmıştı. "Neden bu kadar kısa sürdü?” sorusuna da şu cevabı vermişti:

“Genco ile birbirimizi tanıma aşamasındayken, ‘Bunlar reklam aşkı yaşıyor’ dediler. Bu söze çok bozuldum, üzüldüm. Bu sebeple bitti.”

ESKİ SEVGİLİDEN ALDATMA İDDİASI

İrem Derici ile aşk yaşamaya başlayan dansçısı Ataberk Özdene’nin eski sevgilisi YouTuber Gökçe Yıldırım, kendi YouTube sayfasından konuşla ilgili bir video yayınladı. Yıldırım, "Bu konu hakkında ilk ve son kez konuşuyorum" başlıklı videosunda eski sevgilisi Ataberk Özdene'nin kendisini, birlikte çalıştığı İrem Derici ile aldattığını söyledi.

İrem Derici'nin 10 yaş küçük yeni sevgilisi

“İĞRENÇ ŞEYLER GÖRDÜM”

Yıldırım yayınladığı videosunda, "Bu yıl büyük haksızlıklara uğradım, insanlıktan utandığım olaylarla karşılaştım ama ben hiçbir zaman kötülüğe kötülükle yanıt veren bir insan olmadım. Elimden geldiğince sessiz kaldım ama beni Instagram'dan takip edenler olup biten birçok şeyi gördü. Sosyal medyada gördüğünüz her şey doğru. Evet; bir ilişkim varken ilişkiye başlandı ve bunu karşı taraf yaptı. Karşı taraf bunun için aylarca uğraştı. Hiçbir şekilde dikkate almıyorduk ama vazgeçmedi ve amacına ulaştı. İğrenç şeyler görmek zorunda kalmaktan dolayı üzüntülüyüm.

İrem Derici'nin 10 yaş küçük yeni sevgilisi

İREM DERİCİ MESAJ ATTI

Bir gün kendi bilgisayarımı açtım ve bilgisayarımda o kişinin oturumu açıktı. Orada ben her şeyi gördüm. Bütün yazışmaları, videoları, resimleri ve bir sürü iğrenç şeyleri. Herkes hak ettiği hayatı bir gün yaşar. 'Ben affederim ama Allah affetmez' diye bir laf vardır ya. Hakkımı helal etmiyorum. O kişi bana mesaj çekti. Mesajda aynen şu şekilde; 'Canım, senin şu oynak bizi bir türlü tanıştırmadı. Biz bir araya gelelim bacım' Beni en çok etkileyen oydu. Şaka gibi, ben utanırım. Kızın erkek arkadaşına yürüyorsun ve bir de mesaj atıyorsun" şeklinde konuştu.

İrem Derici'nin 10 yaş küçük yeni sevgilisi

“BEN NEYMİŞİM BE ABİ”

Şarkıcı İrem Derici ise çıkan haberlerin ardından açıklama yapma gereği duydu. Derici sosyal medya hesabından yaptığı, “Ben neymişim be abi” başlıklı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kudretim bir yere kadar arkadaşlar. Onu ayırdı, bunu alıktırdı, sevgilisini çaldı. E yeter. Perakende satış ürünü mü bu insanlar; aldı, çaldı? Gerizekalı mı bu insanlar? Cidden ünlü olmak bu denli heves edilecek bir şey değil. Hele ben bunun için hiç doğru bir ‘basamak’ değilim. Bakın ünlü olunca böyle hedef tahtaları oluyorsunuz, vurun popçuya festivali. Hele konuşmayan, susan bir yapınız varsa geçmiş olsun. Cidden işimden ve mutluluğumdan başka hiçbir şey umurumda değil. Ben kendimi aşırı iyi tanıyorum ve kendime aşığım. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar."

İrem Derici'nin 10 yaş küçük yeni sevgilisi

“İNSTAGRAM HESABIMI HACKLEDİ”

Öte yandan Ataberk Özdene de, hakkında çıkan aldatma iddialarına Instagram sayfasından yayınladığı mesajla karşılık verdi:

“Gökçe ile yaşadığımız 2 senelik ilişkimiz, artan yıpratıcı kavgalar ve saygısızlık sonucu sevgimizi bitirdi. Maalesef ki ilişkimiz tamamen YouTube’a göre ilerler olmuştu. ‘Aile’ buluşmalarında bile kamerayı çıkarıp mevzuyu ‘iş’ olarak düşünmesi beni gerçekten kopardı. Hayat bu kadar mekanik olmamalı. Ben YouTube üzerinde her şeyimi yaşayacak bir yapıya sahip değilim en azından. Ortada aldatılma durumu asla yok. Sadece Gökçe’yle ayrıldıktan sonra İrem’le ilişkimiz hızlı başladı. Bu kendisini üzmüş ve hırslandırmış olacak ki, kendisi Instagram hesabımı hackledi ve İrem ile olan konuşmalarımızı okudu. Mevzu bahis konuşmalar yapıldığında bizim Gökçe’ye ilişkimiz çoktan bitmiş olduğu için içim son derece rahattır. Ona da hayatında mutluluklar ve başarılar diliyorum. Bazı şeyleri güzel anmak tamamen şahısların elinde.”

İrem Derici'nin 10 yaş küçük yeni sevgilisi

IŞIN KARACA’DAN EVLİLİK İDDİASI

Geçtiğimiz aylarda Işın Karaca da İrem Derici hakkında bir açıklamada bulunmuştu. Sedat Doğan ile evli olduğu sırada İrem Derici'nin Doğan'a evlenme teklifi ettiğini söyleyen Karaca, "Daha boşanmamıştık. Gecenin bir vakti, çok sevdiğim bir arkadaşım fotoğraf attı bana. Kızımın biyolojik babası ile meslektaşım olan kadının Facebook'ta paylaştığı fotoğraf. El ele duruyorlar. O gün artık dedim ki 'Hayat sert bir şey, çok acımasız ve insanı yoran bir şey. Sabredip durmak gerekiyor.' Bu bahsettiğimiz insan da İrem Derici idi"iddiasında bulunmuştu.

Günün magazin gelişmeleri VİDEO