İrlandalı turistten dayak yiyen esnaf konuştu
ensonhaber.com

İrlandalı turistten dayak yiyen esnaf konuştu

İstanbul Aksaray'da bir markette dolabı açan İrlandalı turist, tüm suları yere dökünce esnafla kavga etmişti. Dolabı hızlı açtığı için suları yere döken İrlandalı turiste, market sahibi sopayla vurunca kavgaya tüm esnaf karışmış, ancak boksör olan İrlandalı turistin herkesi dövdüğü görülmüştü.

ESNAF KENDİNİ SAVUNDU

Olayla ilgili konuşan büfe sahibi Şenol Palan, turistin içki satın almak istediğini ve olay çıkarttığını söyleyerek kendini savundu.  Büfe sahibi Palan, şunları söyledi:

"1 KİŞİYE YUMRUK ATIP YERE DÜŞÜRDÜ DİYE ESNAFI DÖVDÜ OLABİLİR Mİ"

"Allah'ın Faslısı gelmiş buraya dükkanımızı dağıtacak. Daha da ötesi yok, kim olsa aynı şeyi yapardı. Olayda 1 kişiye yumruk atıp yere düşürdü diye esnafı dövdü olabilir mi? Büfeye ilk gelen kişi alkollüydü. Ardından otelden diğer 2 arkadaşını çağırıyor. Boksör denilen kişi sonrasında olaya dahil müdahil oluyor. Büfeye ilk ve diğer arkadaşı otelde kalıyordu ama boksör denilen şahıs otelde kalmıyormuş. Yani dolabı çekip açmak vardır birde asılmak vardır. Dikkat ederseniz adam direkt asılıyor”

İrlandalı turistle kavga eden esnaf konuştu

"O YUMRUĞU KİM YESE O HALE GELİR"

Turistten yumruk yiyen Şerafettin isimli işportacının 2 dişinin kırıldığını ve rapor aldığını ifade eden Palan, "Biz şikayetçi olduk. Dükkanımı mahvettiler, baya bir masrafım da oldu. Adam resmen geldi dağıttı. Şeref ağabey de bir şeyler yapmak isterken kendisine istemediği bir yumruk geldi. Turist Şeref ağabeyin ayağı kadar kalıplı bir adam, Şeref ağabey de ufacık bir adam, o adama can mı dayanır. Yumruk çenesine gelmiş, o yumruk kimi gelse öyle olur. Vallahi bilmiyorum ama sanırım adam boksör" dedi.

İrlandalı turist tüm esnafı dövdü İZLE